E-mailadressen opslaan in uw adresboek

Sla de e-mailadressen van uw contactpersonen op in uw adresboek, zodat u hen gemakkelijker en sneller kunt mailen. Als u een distributielijst aanmaakt, kunt u in één klik een e-mail versturen naar verschillende contacten tegelijk.

Wilt u een nieuwe contactpersoon toevoegen?

1. Log in om uw e-mailinstellingen te beheren.
  2. Ga naar de box E-mails en selecteer de betrokken mailbox in het dropdownmenu.
  3. Klik op Mijn mailbox-instellingen beheren.
  4. Klik op de tab Contacten.
  5. Klik op Nieuw contact.
  6. Vul één of meerdere velden in en voeg eventueel een foto van uw contactpersoon toe via de knop Toevoegen afbeelding. Klik daarna op Opslaan.

Om de gegevens van een contactpersoon te wijzigen of te verwijderen, selecteert u deze persoon en klikt u op de knop Bewerken of op de knop Wissen.

Wilt u een nieuwe distributielijst toevoegen?

1. Log in om uw e-mailinstellingen te beheren.
  2. Ga naar de box E-mails en selecteer de betrokken mailbox in het dropdownmenu.
  3. Klik op Mijn mailbox-instellingen beheren.
  4. Klik op de tab Contacten.
  5. Klik op Nieuwe distributielijst.
  6. Geef uw nieuwe distributielijst een naam, voeg contactpersonen toe aan uw lijst en druk daarna op Opslaan.
    • Klik op Toevoegen uit adresboek om contactpersonen uit uw adresboek te selecteren.
    • Klik op Lijst op maat om andere contactpersonen toe te voegen. U kunt dan zelf een naam en een e-mailadres invullen.

Om een distributielijst te wijzigen of te verwijderen, selecteert u deze lijst en klikt u op de knop Bewerken of op de knop Wissen.