Uw Favoriete App veranderen

Bij sommige abonnementen krijgt u het verbruik van uw favoriete app gratis. Standaard is dit de Facebook-app, maar u kunt één keer per maand een andere app kiezen via MyProximus.

Favoriete App veranderen via de MyProximus-app

1. Open de MyProximus-app. Als u deze nog niet hebt, moet u die eerst downloaden.
  2. Selecteer de rubriek Mijn Producten en kies Favoriete App.
  3. Selecteer de app die u vanaf nu gratis wilt gebruiken en bevestig uw keuze.
  4. Aanvaard de Gebruiksvoorwaarden.
  5. Druk op OK om uw keuze te bevestigen.

Favoriete App veranderen via de MyProximus-website

Kies de app die u gratis wilt gebruiken en klik op bevestigen
  1. Log in op de MyProximus-website.
  2. Er zijn 2 mogelijkheden:
    • Ziet u de box Mijn Favoriete App?
      1. Kies de app die u vanaf nu gratis wilt gebruiken.
      2. Klik op Bevestigen.
    • Ziet u de box Mijn Favoriete App niet?
      1. Klik op de tab Mijn Producten.
      2. Klik op het telefoonnummer waarvan u de Favoriete App wilt aanpassen.
      3. Klik in de box Opties op de tab Actief.
      4. Selecteer de optie Favoriete App.
      5. Kies de app die u vanaf nu gratis wilt gebruiken.
      6. Klik op Bevestigen.

U kunt 1x per maand een andere Favoriete App kiezen. De aanpassing gebeurt steeds om middernacht.