Gent: waar vindt u uw personeelsnummer of Ugent-ID?

Vind uw personeelsnummer (Hogeschool Gent) terug op uw personeelskaart, vind uw Ugent-ID (Universiteit Gent) terug op de website van de Universiteit Gent.

Hogeschool Gent: vind uw personeelsnummer terug op uw personeelskaart

Uw personeelsnummer vindt u onder de barcode op uw personeelskaart. Dit bestaat steeds uit 12 cijfers, bv. 802000544044. Het laatste (en 13de) cijfer is een controlecijfer en behoort niet tot het personeelsnummer (en laat u dus weg).

Personeelskaart waar u uw personeelsnummer kunt terugvinden

Universiteit Gent: vind uw Ugent-ID terug op de website van de Universiteit Gent

Vind uw Ugent-ID terug op de website van de Universiteit Gent.

1. Surf naar ugent.be en klik op Telefoonboek in de gele navigatiebar bovenaan het scherm.
    Surf naar ugent.be en klik op Telefoonboek
  2. Vul uw familienaam (en voornaam indien nodig) in en klik op de knop Zoeken.
    Vul uw naam in en klik op Zoeken
  3. U krijgt de lijst met resultaten. Naast uw naam ziet u een 'details'-link. Klik erop om uw persoonlijke gegevens te bekijken.
    Klik op "details" om al uw persoonlijke gegevens te bekijken
  4. Daar vindt uw Ugent-ID. Dit bestaat steeds uit 12 cijfers, bv. 802000544044.
    Uw Ugent-ID bestaat steeds uit 12 cijfers