Uw decoder resetten

Hebt u een probleem met uw tv-toestel of uw decoder? Probeer eerst dit:

1. Controleer eerst de status van uw telefoonlijn
  2. Start uw modem en decoder opnieuw
  3. Ga na of, indien aanwezig, de verklikkerlampjes van uw PLC of van uw Wi-Fi Bridge op rood staan. Zo ja, start deze opnieuw op

Is uw probleem niet steeds niet opgelost? Dan kunt u uw decoder resetten. Dit neemt ongeveer 30 minuten in beslag en heeft geen invloed op uw opnamen.  Volg, afhankelijk van uw decoderversie, de juiste procedure:

V5 compact decoder

V5 compact decoder
  1. Druk op de On/Off-schakelaar achteraan uw decoder om hem uit te schakelen.
    On/off knop V5 compact decoder
  2. Druk op de Reset-knop achteraan uw decoder met een puntig voorwerp, zoals een tandenstoker, de punt van een balpen of een paperclip.
    Reset knop V5 compact decoder.
  3. Terwijl u op de Reset-knop drukt, drukt u tegelijk op de On/Off-schakelaar om hem in de positie I te zetten.
  4. Laat de Reset-knop los wanneer het updatescherm op uw tv-toestel verschijnt, ofwel na 15 seconden.
  5. Wacht een dertigtal minuten. Uw decoder zal volledig worden geherinitialiseerd.

V5 Decoder

V5 Decoder
  1. Druk op de On/Off-schakelaar achteraan uw decoder om hem op 0 te zetten. Wacht 4 seconden.
    On/off knop V5 decoder
  2. Houd tegelijk de ^ en tv-knoppen aan de voorzijde van uw decoder ingedrukt.
    Reset knop V5 decoder
  3. Druk opnieuw op de On/Off-schakelaar aan de achterzijde van uw decoder terwijl u de ^ en  tv-knoppen aan de voorzijde van uw decoder ingedrukt houdt.
  4. Houd de ^ en tv-knoppen ingedrukt tot het scherm van de decoder Waking UP + te zien geeft. U kunt nu de ingedrukte toetsen loslaten.
  5. Indien de boodschap Hello DRA/Start DRA verschijnt, betekent dit dat de herinitialisatie correct verloopt. Krijgt u deze boodschap niet, dan dient u het herinitialiseren opnieuw te lanceren.
  6. Wacht een dertigtal minuten. Uw decoder zal volledig worden geherinitialiseerd.

V4 decoder

V4 decoder
  1. Druk op de On/Off-schakelaar achteraan uw decoder om hem uit te schakelen. Wacht 4 seconden.
  2. Druk opnieuw op de On/Off-schakelaar aan de achterzijde van uw decoder om hem op I te zetten
  3. Wanneer P101 op het scherm van de decoder verschijnt, houd tegelijk de Back-, OK- en Menu- knoppen aan de voorzijde van uw decoder ingedrukt tot FACr verschijnt op het scherm van uw decoder.
    Reset knop V4 decoder
  4. Wacht een dertigtal minuten. Uw decoder zal volledig worden geherinitialiseerd.

V3 decoder

V3 decoder

1. Haal de voedingskabel achteraan uit het toestel. Wacht 4 seconden. Sluit de voedingskabel terug aan.
  2. Druk tegelijkertijd op de drie knoppen on off knop v3 decoder - OK – Menu aan de voorkant van de decoder en blijf drukken tot het bericht FACR op het schermpje van de decoder verschijnt.
    Reset knop décodeur V3
  3. Wacht een dertigtal minuten. Uw decoder zal volledig worden geherinitialiseerd.