Hoe inschrijven op Premium Club

Lid worden van Premium Club? Inschrijven kan enkel online: u hebt hiervoor een account van MyProximus en een e-mailadres nodig.

U hebt al een MyProximus-account?

Schrijf u in op Premium Club. Doe dit via de website of via de app van MyProximus:

Via de website
  1. Log in met uw login (gebruikersnaam) en wachtwoord.
  2. Geef uw naam, e-mailadres en eventueel een gsm-nummer op.
    Zo kunnen we u in de toekomst informatie over Premium Club bezorgen.
  3. Klik op Ik word lid.
  4. U ontvangt een e-mail die uw inschrijving bevestigt.

Lukt dit niet?

Via de app
  1. Open de app en tik op Mijn Premium Club.
  2. Log in, indien gevraagd, met uw gebruikersnaam en wachtwoord van MyProximus.
  3. Tik op Word lid.
  4. Geef uw e-mailadres en eventueel een gsm-nummer op.
    Zo kunnen we u in de toekomst informatie over Premium Club bezorgen.
  5. Controleer uw gegevens en tik op Bevestigen.
  6. U ontvangt een e-mail die uw inschrijving bevestigt.

Lukt dit niet?

U hebt nog geen MyProximus-account?

Schrijf u in voor MyProximus met uw e-mailadres. Houd uw gsm-nummer en uw registratiegegevens bij de hand. Eens uw account aangemaakt, volg de procedure hierboven.

Vanaf het moment dat u lid bent, spaart u automatisch punten voor Premium Club. Via MyProximus kunt u uw Premium Club-punten raadplegen en inruilen.