Manueel bestanden toevoegen in de cloud

Bestanden die u manueel toevoegt in Cloud, worden gesynchroniseerd op al uw toestellen. Als u deze bestanden aanpast, worden deze ook automatisch aangepast in de cloud en op alle andere toestellen waarop u de Cloud-applicatie hebt geïnstalleerd.

Wilt u dat uw bestanden niet worden gesynchroniseerd? Voeg dan uw bestanden toe aan de Cloud via Back-up.

Bestanden toevoegen via de Cloud-app op gsm of tablet
  1. Open de Proximus Cloud-app. (Hoe Proximus Cloud installeren op uw gsm of tablet?)
  2. Klik op de map Foto’s (of Documenten).
  3. Klik op de knop (op iOS of Windows Phone) of op de knop (op Android).
  4. Klik op Upload foto’s en video’s.
  5. Selecteer één of meerdere bestanden en klik op Uploaden.
Bestanden toevoegen via de Cloud-app op pc of Mac
  1. Open de map Proximus Cloud, die u terugvindt in de navigatiekolom van uw computer. (Hoe Proximus Cloud installeren op uw pc of Mac?)
  2. Plaats één of meerdere bestanden in deze map (door deze te kopiëren of te verslepen).
    Als het bestand correct werd toegevoegd aan de cloud, verschijnt er een vinkje op een groene achtergrond naast het bestand.

Om de toegevoegde bestanden te bekijken of te delen, surft u naar www.proximuscloud.be.

Bestanden toevoegen via de Proximus Cloud-website
  1. Surf naar proximuscloud.be.
  2. Klik op de knop Upload, bovenaan rechts op het scherm.
  3. Voeg bestanden toe aan de Cloud:
    • Door te klikken op Zoeken: u kunt nu bestanden op uw computer zoeken en selecteren.
    • Door uw bestanden onmiddellijk te verslepen naar de gemarkeerde zone op uw scherm.

Lukt het niet om bestanden toe te voegen? Bekijk waarom u niets meer kunt toevoegen in de cloud.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.