Wachtwoord van Cloud

Bent u het wachtwoord van uw Cloud-account vergeten? Of wilt u het wijzigen? U kunt een nieuw wachtwoord instellen via de Cloud-applicatie.

1. Open de Cloud-applicatie en klik op de inlogpagina op de link "Uw wachtwoord vergeten?".
  2. Vul uw e-mailadres in en klik op Verzenden.
  3. U ontvangt een e-mail waarin wordt uitgelegd wat u moet doen om uw wachtwoord te vernieuwen.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail..