De Cloud-applicatie installeren

Eens u uw Cloud-account hebt geactiveerd, kunt u de Cloud-applicatie gratis downloaden en installeren op uw gsm, tablet of computer. Log daarna in met uw MyProximus-login en -wachtwoord om toegang te krijgen tot de cloud.

Cloud installeren op uw gsm of tablet Android-logoiOS-logo (iPhones en iPads)Microsoft Phone-logo

1. Download en installeer de Cloud-applicatie op uw gsm of tablet via de Google Play Store (voor Android-toestellen), App Store (voor iOS-toestellen) of Windows Phone Store (voor Windows Phone-toestellen).
  2. Open de applicatie.
  3. Accepteer de algemene voorwaarden.
  4. Vul uw MyProximus-login en -wachtwoord in en klik op Verbinden. Hebt u in het verleden een specifieke login en wachtwoord voor Cloud gemaakt? Dan moet u deze blijven gebruiken om u in te loggen.
  5. Geef uw toestel een naam.
  6. Idien u dat wilt, kunt u ervoor kiezen om bestanden toe te voegen aan Cloud via een automatische back-up.
  7. Volg de tutorial om alle mogelijkheden van Cloud te ontdekken.

Cloud installeren op uw pc Microsoft Windows-logo

1. Download de Cloud-applicatie via MyProximus op uw pc.
  2. Open het gedownloade bestand (.exe) en volg de installatie-instructies op het scherm.
  3. Open de applicatie.
  4. Accepteer de algemene voorwaarden.
  5. Vul uw MyProximus-login en -wachtwoord in en klik op Verbinden. Hebt u in het verleden een specifieke login en wachtwoord voor Cloud gemaakt? Dan moet u deze blijven gebruiken om u in te loggen.
  6. Geef uw toestel een naam.
  7. Indien u dat wilt, kunt u ervoor kiezen om bestanden toe te voegen aan Cloud via een automatische back-up.
  8. Volg de tutorial om alle mogelijkheden van Cloud te ontdekken.

Cloud installeren op uw Mac Apple Mac OS-logo

1. Download de Cloud-applicatie via MyProximus op uw Mac.
  2. Open het gedownloade bestand (.dmg) en sleep de applicatie naar de map Programma's.
  3. Open de applicatie.
  4. Accepteer de algemene voorwaarden.
  5. Vul uw MyProximus-login en -wachtwoord in en klik op Verbinden. Hebt u in het verleden een specifieke login en wachtwoord voor Cloud gemaakt? Dan moet u deze blijven gebruiken om u in te loggen.
  6. Geef uw toestel een naam.
  7. Indien u dat wilt, kunt u ervoor kiezen om bestanden toe te voegen aan Cloud via een automatische back-up.
  8. Volg de tutorial om alle mogelijkheden van Cloud te ontdekken.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.