Een Cloud-account aanmaken

Wil je Cloud gebruiken? Maak eerst een Cloud-account aan via MyProximus. Daarna kun je de Cloud-app installeren op je gsm, tablet of computer.

1. Log in op MyProximus om je producten te bekijken.
    Bekijk je producten Nieuw venster
  2. Accepteer de voorwaarden en klik op Een nieuwe account aanmaken.

Je ontvangt een bevestigingsmail zodra je account geactiveerd is. Je MyProximus-login en wachtwoord worden gebruikt om verbinding te maken met Cloud.

Heb je nog een andere vraag over Cloud? Bekijk onze andere FAQ's of contacteer ons.