Kabels voor internet, uw tv en uw vaste lijn

Wanneer uw Proximus-lijn geactiveerd is, kunt u de kabels tussen de verschillende toestellen aansluiten. Sluit uw telefoontoestel en uw modem aan op de telefooncontactdoos, verbind uw televisietoestel met de decoder en sluit uw pc aan op de modem.

B-box 3

B-box 3

Hoe sluit u de kabels aan op uw b-box 3?

Hoe sluit u uw Proximus-toestellen aan om uw vaste lijn, televisie of internet te kunnen gebruiken?

1. Maak indien nodig eerst de Proximus-filter en -contactdoos klaar.
  2. Hebt u een vaste lijn?
    • Als u een klassieke vaste lijn hebt, sluit u het telefoonsnoer op de Proximus-filter aan. Uw filter kan er anders uitzien dan op de afbeelding hieronder.
      Voorbeelden van filters die op een wandcontactdoos worden geplaatst en aangesloten op de telefoonkabel.
    • Als u een vaste lijn via internet hebt, verbindt u het telefoonsnoer met een van de gele poorten op de modem.
  3. Sluit de modem aan op de Proximus-filter.
    Sluit daartoe de blauwe kabel (of de zwarte kabel met blauwe uiteinden) aan op de blauwe poort van de modem.
    Kabel tussen de modem en de muurfilter.
  4. Sluit de modem aan op een stopcontact en schakel hem in.
    Het ledlampje Powerbegint te branden. Als dat niet gebeurt, controleert u of de schakelaar op de achterkant van de modem op On staat.
    Voedingskabel aangesloten op een stopcontact.
  5. Uw modem wordt automatisch geconfigureerd en geüpdatet. Dit duurt maximaal dertig minuten.
    Het ledlampje DSLbegint te knipperen en zodra uw modem gereed is, blijft het permanent branden.
  6. Hebt u Proximus TV?
    Zodra het ledlampje DSLbrandt, kunt u de televisieaansluitingen tot stand brengen.
    • Hebt u een Wi-Fi Bridge? Bekijk hoe u een Wi-Fi Bridge installeert.
    • Hebt u een PLC-adapter (Devolo)? Bekijk hoe u een PLC-adapter (Devolo) installeert.
    • Hebt u een Ruckus? Bekijk hoe u een Ruckus installeert.
    • U hebt geen Wi-Fi Bridge, PLC-adapter of Ruckus? Volg dan de drie stappen hieronder. Voor meer info, bekijk hoe u Proximus TV installeert.
      1. Verbind de decoder met de modem door de zwarte kabel met gele uiteinden op een van de gele poorten van de modem aan te sluiten.
      2. Gebruik vervolgens een HDMI-kabel om de decoder op het televisietoestel aan te sluiten (voor HD-kwaliteit). Voor SD-kwaliteit gebruikt u een scartkabel.
        HDMI-kabel en scartkabel
      3. Sluit ten slotte de decoder aan op een stopcontact en zet hem aan.
  7. Hebt u internet?
    Zodra het ledlampje Internetbrandt, is uw internetaansluiting gereed. Verbindt u met het wifi-netwerk (als het ledlampje Wi-Fi brandt) of verbind de computer met de modem. Sluit daartoe de zwarte kabel met gele uiteinden aan op de ethernetpoort van uw pc en op een van de gele poorten van de modem.
    Ethernetkabel tussen de computer en de modem

Vanaf nu kunt u uw vaste lijn, televisie of internetaansluiting gebruiken.

B-box 2

B-box 2

Hoe sluit u de kabels aan op uw b-box 2?

Hoe sluit u uw Proximus-toestellen aan om uw vaste lijn, televisie of internet te kunnen gebruiken?

1. Maak indien nodig eerst de Proximus-filter en -contactdoos klaar.
  2. Hebt u een vaste lijn?
    • Als u een klassieke vaste lijn hebt, sluit u het telefoonsnoer op de Proximus-filter aan. Uw filter kan er anders uitzien dan op de afbeelding hieronder.
      Voorbeelden van filters die op een wandcontactdoos worden geplaatst en aangesloten op de telefoonkabel.
    • Indien u een vaste telefoonlijn via internet hebt, wacht u tot het ledlampje Telefoonbrandt en sluit u het telefoonsnoer aan op een van de groene poorten van de modem.
  3. Sluit de modem aan op de Proximus-filter.
    Sluit daarvoor de blauwe kabel aan op de blauwe poort van de modem.
    Kabel tussen de modem en de muurfilter.
  4. Sluit de modem aan op een stopcontact en schakel hem in.
    Het ledlampje  Powerbegint te branden. Als dat niet gebeurt, controleert u of de schakelaar op de voorkant van de modem op de positie On staat.
    Voedingskabel aangesloten op een stopcontact.
  5. Uw modem wordt automatisch geconfigureerd en geüpdatet. Dit duurt maximaal zestig minuten.
    Het ledlampje  DSLbegint te knipperen en zodra uw modem gereed is, blijft het permanent branden.
  6. Hebt u Proximus TV?
    Zodra het ledlampje DSLbrandt, kunt u de televisieaansluitingen tot stand brengen.
    • Hebt u een Wi-Fi Bridge? Bekijk hoe u een Wi-Fi Bridge installeert.
    • Hebt u een PLC-adapter (Devolo)? Bekijk hoe u een PLC-adapter (Devolo) installeert.
    • Hebt u een Ruckus? Bekijk hoe u een Ruckus installeert.
    • U hebt geen Wi-Fi Bridge,  PLC-adapter of Ruckus? Volg dan de drie stappen hieronder. Voor meer info, bekijk hoe u Proximus TV installeert.
      1. Verbind de decoder met de modem door de grijze kabel aan te sluiten op een van de grijze poorten van de modem.
      2. Gebruik vervolgens een HDMI-kabel om de decoder op het televisietoestel aan te sluiten (voor HD-kwaliteit). Voor SD-kwaliteit gebruikt u een scartkabel.
        HDMI-kabel en scartkabel
      3. Sluit ten slotte de decoder aan op een stopcontact en zet hem aan.
  7. Hebt u internet?
    Zodra het ledlampje  @ (internet)brandt, is uw internetaansluiting gereed. Verbindt u met het wifi-netwerk (als het ledlampje Wi-Fi brandt) of verbind de computer met de modem. Sluit daartoe de gele kabel aan op de ethernetpoort van uw pc en op een van de gele poorten van de modem (PC1- of PC2-poort).
    Ethernetkabel tussen de computer en de modem

Nu kunt u uw vaste lijn, televisie of internetaansluiting gebruiken.

B-box

B-box

Hoe sluit u de kabels aan op uw b-box?

Hoe sluit u uw Proximus-toestellen aan om uw vaste lijn, televisie of internet te kunnen gebruiken?

1. Maak indien nodig eerst de Proximus-filter en -contactdoos klaar.
  2. Hebt u een vaste lijn?
    • Als u een klassieke vaste lijn hebt, sluit u het telefoonsnoer op de Proximus-filter aan. Uw filter kan er anders uitzien dan op de afbeelding.
      Voorbeelden van filters die op een wandcontactdoos worden geplaatst en aangesloten op de telefoonkabel.
    • Indien u een vaste telefoonlijn via internet hebt, wacht u tot het ledlampje Telefoonbrandt en sluit u het telefoonsnoer aan op een van de groene poorten van de modem.
  3. Sluit de modem aan op de Proximus-filter.
    Sluit daartoe de blauwe kabel aan op de blauwe poort van de modem.
    Kabel tussen de modem en de muurfilter.
  4. Sluit de modem aan op een stopcontact aan en zet hem aan.
    Het ledlampje Powerbegint te branden. Als dat niet gebeurt, controleert u of de schakelaar op de voorkant van de modem op On staat.
    Voedingskabel aangesloten op een stopcontact.
  5. Uw modem wordt automatisch geconfigureerd en geüpdatet. Dit duurt maximaal twintig minuten.
    Het ledlampje DSLbegint te knipperen en zodra uw modem gereed is, blijft het permanent branden.
  6. Hebt u Proximus TV?
    Zodra het ledlampje DSLbrandt, kunt u de televisieaansluitingen tot stand brengen.
    • Hebt u een Wi-Fi Bridge? Bekijk hoe u een Wi-Fi Bridge installeert.
    • Hebt u een PLC-adapter (Devolo)? Bekijk hoe u een PLC-adapter (Devolo) installeert.
    • Hebt u een Ruckus? Bekijk hoe u een Ruckus installeert.
    • U hebt geen Wi-Fi Bridge,  PLC-adapter of Ruckus? Volg dan de drie stappen hieronder. Voor meer info, bekijk hoe u Proximus TV installeert.
      1. Verbind de decoder met de modem door de grijze kabel op een van de grijze poorten van de modem aan te sluiten.
      2. Gebruik vervolgens een HDMI-kabel om de decoder op het televisietoestel aan te sluiten (voor HD-kwaliteit). Voor SD-kwaliteit gebruikt u een scartkabel.
        HDMI-kabel en scartkabel
      3. Sluit ten slotte de decoder aan op een stopcontact en zet hem aan.
  7. Hebt u internet?
    Zodra het ledlampje @ (internet)brandt, is uw internetaansluiting gereed. Verbindt u met het wifi-netwerk(als het ledlampjeWi-Fi brandt) of verbind de computer met de modem. Sluit daartoe de gele kabel aan op de ethernetpoort van uw pc en op een van de gele poorten van de modem (LAN1- of LAN2-poort).
    Ethernetkabel tussen de computer en de modem

Vanaf nu kunt u uw vaste lijn, televisie of internetaansluiting gebruiken.

Sagem

Sagem

Hoe sluit u de kabels aan op uw Sagem-modem?

Hoe sluit u uw Proximus-toestellen aan om uw vaste lijn, televisie of internet te kunnen gebruiken?

1. Maak indien nodig eerst de Proximus-filter en -contactdoos klaar.
  2. Hebt u een vaste lijn?
    • Als u een klassieke vaste lijn hebt, sluit u het telefoonsnoer op de Proximus-filter aan. Uw filter kan er anders uitzien dan op de afbeelding.
      Voorbeelden van filters die op een wandcontactdoos worden geplaatst en aangesloten op de telefoonkabel.
    • Indien u een vaste telefoonlijn via internet hebt, wacht u tot het Phone-ledlampje brandt en sluit u het telefoonsnoer aan op een van de groene poorten van de modem.
  3. Sluit de modem aan op de Proximus-filter.
    Sluit daartoe de blauwe kabel aan op de blauwe poort van de modem.
  4. Sluit de modem aan op een stopcontact en zet hem aan.
    Het DSL-ledlampje gaat na max. twee minuten branden. Als dat niet gebeurt, controleert u of de schakelaar op de achterkant van de modem op On staat.
  5. Uw modem wordt automatisch geconfigureerd en geüpdatet. Dit duurt maximaal twintig minuten.
    Het @-ledlampje  begint te knipperen en zodra uw modem gereed is, blijft het permanent branden.
  6. Hebt u Proximus TV?
    Zodra het DSL-ledlampje brandt, kunt u de televisieaansluitingen tot stand brengen.
    • Hebt u een Wi-Fi Bridge? Bekijk hoe u een Wi-Fi Bridge installeert.
    • Hebt u een Devolo? Bekijk hoe u een Devolo installeert.
    • Hebt u een Ruckus? Bekijk hoe u een Ruckus installeert.
    • U hebt geen Wi-Fi Bridge, Devolo of Ruckus? Volg dan de drie stappen hieronder. Voor meer info, bekijk hoe u Proximus TV installeert.
      1. Verbind de decoder met de modem door de grijze kabel aan te sluiten op een van de grijze poorten.
      2. Gebruik vervolgens een HDMI-kabel om de decoder op het televisietoestel aan te sluiten (voor HD-kwaliteit). Voor SD-kwaliteit gebruikt u een SCART-kabel.
        HDMI-kabel en scartkabel
      3. Sluit ten slotte de decoder aan op een stopcontact en zet hem aan.
  7. Hebt u internet?
    Zodra het @-ledlampje brandt, is uw internetaansluiting gereed. Verbindt u met het wifi-netwerk (indien het Wi-Fi-ledlampje brandt) of sluit u de computer aan op de modem. Sluit daartoe de gele kabel aan op de ethernetpoort van uw pc en op een van de gele poorten van de modem (LAN1-poort).

Vanaf nu kunt u uw vaste lijn, televisie of internetaansluiting gebruiken.

Philips 3P or 2P

Philips 3P (exists in red and in white) or Philips 2P (exists in bronze, white and black)

Hoe sluit u de kabels aan op uw Philips-modem?

Hoe sluit u uw Proximus-toestellen aan om uw vaste lijn, televisie of internet te kunnen gebruiken?

Hoe sluit u uw Philips 3P  (bestaat in rood en wit) aan?
  1. Maak indien nodig eerst de Proximus-filter en -contactdoos klaar.
  2. Hebt u een vaste lijn?Sluit het telefoonsnoer aan op de Phone1- of Phone2-poort van de modem.
  3. Sluit de modem aan op de Proximus-filter.
    Sluit daartoe de zwarte kabel aan op de ADSL-poort van uw modem.
  4. Sluit de modem aan op een stopcontact en zet hem aan.
    Het PWR-ledlampje begint te branden. Als dat niet gebeurt, controleert u of de schakelaar op de achterkant van de modem op On staat.
  5. Uw modem wordt automatisch geconfigureerd en geüpdatet. Dit duurt maximaal twee minuten.
    Het ADSL-ledlampje begint te knipperen en zodra uw modem gereed is, blijft het permanent branden.
  6. Hebt u Proximus TV?
    Zodra het ADSL-ledlampje brandt, kunt u de televisieaansluitingen tot stand brengen.
    • Hebt u een Wi-Fi Bridge? Bekijk hoe u een Wi-Fi Bridge installeert.
    • Hebt u een Devolo? Bekijk hoe u een Devolo installeert.
    • Hebt u een Ruckus? Bekijk hoe u een Ruckus installeert.
    • U hebt geen Wi-Fi Bridge, Devolo of Ruckus? Volg dan de drie stappen hieronder. Voor meer info, bekijk hoe u Proximus TV installeert.
      1. Verbind de decoder met de modem door de grijze kabel aan te sluiten op de LAN3- of LAN4-poort van de modem.
      2. Gebruik vervolgens een HDMI-kabel om de decoder op het televisietoestel aan te sluiten (voor HD-kwaliteit). Voor SD-kwaliteit gebruikt u een scartkabel.
        HDMI-kabel en scartkabel
      3. Sluit ten slotte de decoder aan op een stopcontact en zet hem aan.
  7. Hebt u internet?
    Zodra het ADSL-ledlampje brandt, is uw internetaansluiting gereed. Verbindt u met het wifi-netwerk (indien het WL-ledlampje brandt) of sluit u de computer aan op de modem. Sluit daartoe de grijze kabel aan op de ethernetpoort van uw computer en op de LAN1- of LAN2-poort van de modem.

Vanaf nu kunt u uw vaste lijn, televisie of internetaansluiting gebruiken.

Hoe sluit u uw Philips 2P-modem  (bronskleurig, wit of zwart) aan?
  1. Maak indien nodig eerst de Proximus-filter en -contactdoos klaar.
  2. Hebt u een vaste lijn? Sluit het telefoonsnoer aan op de Proximus-filter. Uw filter kan er anders uitzien dan op de afbeelding.
    Voorbeelden van filters die op een wandcontactdoos worden geplaatst en aangesloten op de telefoonkabel.
  3. Sluit de modem aan op de Proximus-filter.
    Sluit daartoe de zwarte kabel aan op de ADSL-poort van de modem.
  4. Sluit de modem aan op een stopcontact en zet hem aan.
    Het PWR-ledlampje begint te branden. Als dat niet gebeurt, controleert u of de schakelaar op de achterkant van de modem op On staat.
  5. Uw modem wordt automatisch geconfigureerd en geüpdatet. Dit duurt maximaal twee minuten.
    Het ADSL-ledlampje begint te knipperen en zodra uw modem gereed is, blijft het permanent branden.
  6. Hebt u Proximus TV?
    Zodra het ADSL-ledlampje brandt, kunt u de televisieaansluitingen tot stand brengen.
    • Hebt u een Wi-Fi Bridge? Bekijk hoe u een Wi-Fi Bridge installeert.
    • Hebt u een Devolo? Bekijk hoe u een Devolo installeert.
    • Hebt u een Ruckus? Bekijk hoe u een Ruckus installeert.
    • U hebt geen Wi-Fi Bridge, Devolo of Ruckus? Volg dan de drie stappen hieronder. Voor meer info, bekijk hoe u Proximus TV installeert.
      1. Verbind de decoder met de modem door de grijze kabel aan te sluiten op de LAN1-, LAN2- of LAN3-poort van de modem.
      2. Gebruik vervolgens een HDMI-kabel om de decoder op het televisietoestel aan te sluiten (voor HD-kwaliteit). Voor SD-kwaliteit gebruikt u een scartkabel.
        HDMI-kabel en scartkabel
      3. Sluit ten slotte de decoder aan op een stopcontact en zet hem aan.
  7. Hebt u internet?
    Zodra het ADSL-ledlampje brandt, is uw internetaansluiting gereed. Verbindt u met het wifi-netwerk (indien het WL-ledlampje brandt) of sluit u de computer aan op de modem. Sluit daartoe de grijze kabel aan op de ethernetpoort van de computer en op de LAN1-, LAN2- of LAN3-poort van de modem.

Vanaf nu kunt u uw vaste lijn, televisie of internetaansluiting gebruiken.