Uw facturen, aanrekeningen en betalingen online raadplegen

Met MyProximus (via de website) kunt u:

• uw recente facturen of aanrekeningen in pdf bekijken,
  • uw betalingen bekijken,
  • uw facturen en aanrekeningen interactief en in detail bekijken: uw abonnementen en uw bel-, sms-, tv- en surfverbruik.

Ga als volgt te werk:

1. Log in op MyProximus en selecteer, indien nodig, wat u wilt bekijken: uw factuur of aanrekening van uw Pack, internet, tv of vaste lijn of uw factuur van uw gsm.
  2. U ziet direct het bedrag dat u nog moet betalen. Uitgevoerde betalingen vindt u in Recent betaald.
  3. Een factuur of aanrekening bekijken? Klik op het pdf-icoon om uw factuur te openen en te downloaden.
  4. Alle details van een factuur of aanrekening? Klik op de referentie.
    • Onder Abonnementen ziet u, aan de hand van de interactieve plustekens, per product uw vaste kosten van die maand.
    • Onder Verbruik ziet u, aan de hand van de interactieve plustekens, de details van uw bel-, sms-, tv- en surfverkeer van die maand.
    • Onder Diensten geleverd door derden ziet u, aan de hand van de interactieve plustekens, de details van speciale nummers en mobiele aankopen (sms-parkeren, televoting, …).

U kunt uw facturen en aanrekeningen met het interactieve menu raadplegen in Recent betaald. In Archief ziet u oudere documenten in pdf-formaat (niet voor uw gsm).

In Instellingen kiest u om uw factuur of aanrekening per e-mail, via Zoomit of per post te ontvangen en om ze per domiciliëring te betalen.

U kunt ook, voor de lopende maand, nog niet-gefactureerd verbruik raadplegen.