×
×
img

Winx Club

Winx Club

Feeën versus heksen: dat móét wel vuurwerk opleveren. Deze animatiereeks over vijf onafscheidelijke vriendinnen die over magische krachten beschikken, is op maat gesneden van kleine meiden. Die zullen zichzelf ongetwijfeld herkennen in de geschetste ‘karaktertjes’. Want elke fee heeft niet alleen haar eigen magische feeënkracht, maar ook haar eigen temperament!

Netflix


Taal
Nederlands

Genre
Animatiereeks

Duur
30 min.

Doelgroep
Kinderen


Feeëriek vriendinnenclubje

Zoals dat nu eenmaal gaat op school, leer je er je beste vriendinnen kennen. Dat geldt ook voor Bloom, een jonge fee die op de feeënschool Alfea haar zielsverwanten tegen het lijf loopt. Het klikt meteen tussen Bloom, Stella, Flora, Techna en Musa. Ze geven hun vriendinnenclubje dan ook een klinkende naam: voortaan gaan de feeën door het leven als de Winx. Maar niet zonder onderweg de nodige hindernissen tegen te komen ...

Winx Club

Drakenvlam

Er bestaat namelijk ook een heksenschool, gelegen op de Wolkentoren. Daar worden drie jonge heksen opgeleid. Icy, Darcy en Stormy broeden op allerlei snode plannen. Zo willen ze koste wat het kost de drakenvlam te pakken krijgen, en in die zoektocht richten ze hun magische pijlen meer dan eens op de Winx. Die laten zich uiteraard niet zomaar uit het loodje slaan en verenigen hun krachten in de strijd tegen de heksenclub Trix.

Winx Club

Speciale aanbieding

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Contacteer ons