×
×
img

Wakfu

Wakfu

Topanimatie voor al wie houdt van fantasy en avontuur: dat is Wakfu. Deze Franse animatiereeks vertelt de verhalen van Yugo, prinses Amalia, en een heleboel andere fantasiefiguren die zich verenigen in de strijd tegen de grote slechterik Nox. De eeuwenoude clash tussen goed en kwaad blijft kinderen van alle leeftijden beroeren. Ook de jouwe zullen niet van de buis weg te slaan zijn eens ze zich verliezen in de wereld van Wakfu!

Wakfu


IMDb-rating
8,3/10

Taal
Engels, Frans

Duur
22 min.

Genre
Animatiereeks

Seizoen
1

Doelgroep
Kinderen


Het magische universum van Wakfu

Het fascinerende aan het Wakfu-universum is dat werkelijk alles er mogelijk is. Een avontuurlijke prinses die met planten praat, een zwaard dat demonische krachten bevat, een extreem gierige schattenjager, of een meisje dat aardig met een boog en magische pijlen overweg kan: het is maar een greep uit de inspirerende hoofdpersonages die van Wakfu een meeslepende animatieserie maken.

Fantasy

De makers van Wakfu lieten zich sterk inspireren door het fantasygenre. De serie baadt in een heerlijke fantasiewereld, vol magische plekken bewoond door mythische figuren met allerlei bovennatuurlijke gaven. Wakfu betoverde het Franse publiek al, nu is het de beurt aan de rest van de wereld. Te beginnen met België – dankzij Netflix en Proximus TV.

Wakfu

Speciale aanbieding

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Contacteer ons