×
×
img

Sense8

Sense8

Sense8 is een serie die je niet in één hokje kunt steken. Het is een combinatie van drama en sciencefiction, overgoten met een stevige dosis mysterie. De 8 uit de titel verwijst naar het aantal hoofdpersonages dat elkaar niet kent, maar door een visioen aan elkaar gekoppeld wordt en met elkaar kan communiceren. De acht worden opgejaagd door een duistere organisatie en zijn op elkaar aangewezen om zichzelf en de wereld te redden.

Nteflix


IMDb-rating
8,4/10

Taal
Engels

Duur
60 min.

Genre
Drama

Seizoenen
2

Doelgroep
18+


Zinderende plot

Als kijker word je meteen meegesleurd in een echte rollercoaster. Vanaf de eerste minuut komt er heel wat informatie op je af, maar die overrompeling wordt ruimschoots goedgemaakt door het verhaal. Sense8 intrigeert vanaf de eerste minuut. De reeks hanteert een strak tempo en mondt uit in een opwindende plot.

Sense8

Sense8 staat garant voor bingewatching

Sense8 werd geregisseerd door Lana en Andy Wachowski , onder andere bekend van die andere sciencefictionhit uit de jaren negentig: The Matrix. De opnames van Sense8 vonden over de hele wereld plaats, op tot de verbeelding sprekende locaties. Bovendien werden alle twaalf episodes van het eerste seizoen tegelijkertijd op Netflix beschikbaar gemaakt. Perfect voor een avondje bingewatching!

Sense8

Trailer

Seizoenen

Sense8

Seizoen 1

Sense8 is een groots opgevat verhaal. De acht personages zijn elk afkomstig van een ander deel van de wereld en van een andere cultuur. Ze verkeren in totale onwetendheid en begrijpen niet wat er gaande is. Ondertussen komt er een mysterieuze figuur op de proppen die hen probeert te helpen om de ingewikkelde knoop van gebeurtenissen te ontwarren. Tegelijk worden ze opgejaagd en gecontroleerd.

Sense8

Seizoen 2

Door het overweldigende succes van het eerste seizoen heeft Netflix al aangekondigd dat er zeker een tweede seizoen van Sense8 komt. In de loop van 2016 te bekijken via Proximus TV!

Cast

Sense8
Aml Ameen
Capheus

Sense8
Doona Bae
Sun Bak

Sense8
Jamie Clayton
Nomi Marks

Sense8
Tina Desai
Kala Dandekar

Sense8
Tuppence Middleton
Riley Blue

Sense8
Max Riemelt
Wolfgang Bogdanow

Speciale aanbieding

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Contacteer ons