×
×
img

Naruto Shippuden

Naruto Shippuden

Netflix biedt niet alleen topentertainment voor volwassenen. Voor de allerkleinsten zijn er tal van tekenfilms om uit te kiezen en de iets oudere kinderen kunnen hun hartje ophalen aan spannende animatiereeksen, zoals Naruto Shippuden. Deze Japanse manga verwierf razendsnel naam en faam, werd uitgewerkt tot anime én meerdere langspeelfilms, en kent ondertussen al tien jaar succes. Niet zonder reden, uiteraard.

Netflix


IMDb-rating
8,4/10

Taal
Nederlands

Duur
24 min.

Genre
Animatiereeks

Doelgroep
Kinderen

Seizoen
1


Hyperactieve held

Deze anime draait rond Naruto, het prototype van de herkenbare held (of toch herkenbaar voor tieners, in elk geval.) Naruto groeide eenzaam op. Zijn omgeving weet dat hij als kind bezeten werd door een demon, en daarom mijdt iedereen hem. Uit zelfbehoud zet Naruto graag een grote mond op. Hij is luidruchtig en hyperactief – op het eerste gezicht niet bepaald goede eigenschappen, maar ze zullen hem later wél nog van pas komen.

Naruto Shippuden

Team Naruto

Naruto is een vechter. Zijn eenzame kindertijd heeft hem gehard, en als tiener is hij vastbesloten om ninja te worden. Tijdens zijn ninja-opleiding maakt hij eindelijk échte vrienden. Hij vormt een team samen met zijn boezemvrienden Uchiha Sasuke en Haruno Sakura. Bovendien leert hij dat er wel degelijk mensen zijn die om hem geven – zijn leraar Iruka, bijvoorbeeld. We volgen Naruto in zijn avonturen met ‘zijn’ team; verhalen boordevol actie en suspense!

Naruto Shippuden

Speciale aanbieding

Ontdek meer op Netflix

Contact