×
×
Vul ons online formulier in, 4 weken voor je verhuisdatum, wij doen de rest. Exact wat je wilt: een zorgeloze verhuis naar je nieuwe adres!

Proximus-klant verhuist

Zorgeloos verhuizen

Meld je verhuis online, wij doen de rest

Je verhuist? Wij zorgen er voor dat je Proximus-producten en –diensten naar je nieuwe woning overgezet. Zo kan jij je 100% concentreren op de rest!

Geef je verhuis door

Nog geen antwoord op je vraag?

Nuttige tips

  1. Kom meteen te weten of je kan genieten van een betere technologie voor je Internet en zie meteen of je een 2e of 3e tv kan aansluiten op je nieuwe adres!
  2. Geen fan van kabels? Om je decoder en modem met elkaar te verbinden, kan je rekenen op onze draadloze oplossingen.
  3. Wifi van de kelder tot op zolder? Komt voor elkaar met de PLC-adapter Wi-Fi extender!
  4. Benieuwd hoe je een thuisnetwerk installeert ? Download de handige pdf.

Veelgestelde vragen

Hoe gebeurt de installatie van je Internet en TV ?

Van zodra we je formulier aankrijgen, kijken we vanop afstand je technische situatie na.

  • Als een bezoek van een technieker nodig is, bepalen we samen de datum voor deze afspraak. En je mag gerust zijn: om alles te installeren mag je rekenen op de expertise van onze technieker zonder extra kosten!
  • Is je netwerk thuis klaar voor gebruik, dan kan je zelf je toestellen aansluiten met behulp van de installatiegids… of een beroep doen op een technieker om de installatie af te ronden.
Bereikbaar blijven tijdens je verhuis

Een dag zonder telefoon? Geen internetverbinding thuis? Je kan het je niet meer voorstellen dat je geen contact meer hebt met familie en vrienden, zelfs voor een dag.

Blijf bereikbaar tijdens je verhuis, dankzij deze oplossingen:

  • Je verwacht een belangrijk telefoontje tijdens je verhuis? Geen probleem : schakel je oproepen door naar een ander nummer of gsm.
  • Mis geen enkele oproep tijdens je verhuizing dankzij Phone Mail. Beluister je boodschappen waar en wanneer je wil, op je vaste lijn of via je gsm.
  • Dankzij mobile internet kan je blijven surfen, waar je ook bent. Handig, toch?
Je post en facturen of aanrekeningen nazenden

Om zeker te zijn dat je geen enkele factuur mist en het risico loopt hierdoor afgesloten te worden, stel je best een nazending in van je post. Of kies voor de elektronische factuur!

Contact