×
×
img

Proximus-klant verhuist

Zorgeloos verhuizen

Meld je verhuis online, wij doen de rest

Een verhuis is een belangrijk moment in je leven. Wij stellen alles in het werk om er een zorgeloze ervaring van te maken. Reken op ons om je Internet, Proximus TV en vaste lijn in je nieuwe thuis te installeren.
De prijs van je verhuis is € 59, standaard installatie door een technicus inbegrepen. Bijkomende kosten worden aangerekend als een meer complexe technische interventie nodig is of extra materiaal nodig is.

promo

Je hebt een Pack bij Proximus en je verhuist? Goed nieuws!
Tot eind december is de installatie gratis (€ 59) in je nieuwe woning.

Proximus-klant zorgeloos verhuizen

Geef je verhuis door

Enkel een Proximus gsm-abonnement?

Neem ook Proximus TV, Internet en vaste lijn!

Adreswijziging

Wijzig je adres gratis via het Proximus webform of bel naar 0800/22 800, dan komen je facturen ook in de toekomst steeds op het juiste adres aan.

Kies je Pack

Waarom kies je Proximus ook niet voor je vaste producten op je nieuwe adres? Voeg je gsm-abonnement(en) toe aan een Pack en krijg de Proximus kwaliteit en TV-ervaring aan voordelige prijs!

Vul het formulier in, we bellen je op om alles in detail te bespreken. 

Proximus installeren

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Promotievoorwaarden

Aanbieding geldig van 17/10/2016 tot en met 31/12/2016. Gratis standaard installatie (in plaats van € 59) voor klanten met een Pack die verhuizen binnen de 3 maanden na aanvraag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere installatie en/of activering Proximus-promoties.

Contact