×
×
Raspunzel

Proximus-klantendag

Rapunzel, de magische sprookjesmusical

Dec
28
We
Gent:
11u & 15u
Jan
04
We
Antwerpen:
11u & 15u
De show duurt 75 min. zonder pauze
Vanaf € 5 /persoon* (i.p.v. € 22,90)
Je tickets bestellen

Een voorstelling voor klein en groot, aan aantrekkelijke prijs

Na het succes van ‘Doornroosje’, ‘Assepoester’ en ‘Sneeuwwitje’ brengt Music Hall opnieuw een sprankelende sprookjesmusical voor de hele familie. Dit keer wordt het aloude verhaal van Rapunzel in een nieuw en vrolijk kleedje gestopt, met veel humor en aanstekelijke meezingliedjes.

Een magische uitstap voor het hele gezin

De Vlaamse cast met o.a. Shauni Rau van The Voice van Vlaanderen 2016 als Rapunzel, de vrolijke liedjes, een flinke dosis humor en de extra’s zoals de verkleedwedstrijd, de uitgebreide Meet & Greet na afloop van de voorstelling zorgen voor een leuke uitstap voor klein (vanaf 2 jaar) en groot!

Rapunzel deelt prijzen uit

Wie het mooist verkleed komt als zijn favoriete sprookjesfiguur en zich aanmeldt bij de sprookjesbalie, maakt kans op een sprookjesachtige prijs! Na de voorstelling wordt de prijs op het podium overhandigd door niemand minder dan de prachtige Rapunzel!

Hoe er geraken?

Capitole Gent

Graaf van Vlaanderenplein 5
9000 Gent

Stadsschouwburg Antwerpen

Theaterplein 1
2000 Antwerpen

Contact

Een vraag over je bestelling? Wanneer u vragen heeft kan u mailen naar klantendienst@sherpa.be of bellen naar 070/25 20 20 (bereikbaar tijdens de kantooruren).

Raspunzel
Algemene voorwaarden

*Maximaal 6 tickets per klantennummer. Geef je klantennummer in om je bestelling te kunnen plaatsen. Je vindt je klantennummer bovenaan op je laatste factuur of aanrekening. Klanten met een gsm-formule kunnen hun gsm-nummer ingeven. Aanbod geldig voor residentiële Proximus-klanten.

Contacteer ons