×
×
img

Club de Cuervos

Club de Cuervos

Het enige wat telt is voetbal, en de rest is bijzaak. Dat hebben de makers van Club de Cuervos goed begrepen. Deze Spaanstalige serie werd gedraaid in Mexico en is de eerste Netflix-serie die gewijd is aan voetbal. Alhoewel, Club de Cuervos draait niet alleen rond het heilige spelletje. Er komt ook heel wat (komisch) drama aan te pas, dat ook de voetballeken zal bekoren.

Netflix


IMDb-rating
8,1/10

Taal
Spaans

Duur
40 min.

Genre
Dramakomedie

Doelgroep
Volwassenen


Erfeniskwestie

Wie wordt de nieuwe eigenaar van Club de Cuervos? Dat is de hamvraag in deze meeslepende en vermakelijke serie. Club De Cuervos is een voetbalclub in het Mexicaanse dorp Nuevo Toledo. Na het overlijden van de steenrijke eigenaar gaan de poppen aan het dansen. Want wie is zijn rechtmatige opvolger? Dochter of zoon? Onduidelijkheid troef, want allebei menen ze aanspraak te maken op de erfenis. Dat zijn twee kinderen ook nog eens een andere moeder hebben, maakt de zaken er allerminst makkelijker op …

Club de Cuervos

Drama met een kwinkslag

Club de Cuervos bevat alle ingrediënten van een echt drama: tegenstrijdige familiebelangen, onverwachte complicaties en de nodige pikante details. Zo heeft de vader niet alleen een voetbalclub nagelaten, maar ook een zwangere vriendin. Drama genoeg dus, maar een zwaar gemoed krijg je er gelukkig niet van. Club de Cuervos is een luchtige serie met een humoristische insteek. Perfect dus om je zware werkdag te verteren!

Club de Cuervos

Trailer

Cast

Club de Cuervos
Luis Gerardo Méndez
Chava Iglesias

Club de Cuervos
Alosian Vivancos
Aitor Cardoné

Club de Cuervos
Richie Mestre
Guillo

Club de Cuervos
Mariana Trevino
Isabel Iglesias

Club de Cuervos
Ianis Guerrero
Moises Suàrez

Club de Cuervos
Antonio de la Vega
Rafael Reyna

Speciale aanbieding

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Contacteer ons