×
×
img

Bloodline

Bloodline

Het gezin Rayburn leidt een rustig bestaan en het gaat de gezinsleden voor de wind. Ze genieten veel aanzien in hun woonplaats. De ouders baten een hotel uit, de ene zoon is de lokale sheriff, de andere heeft een eigen zaak en de dochter is advocate. Maar niets is wat het lijkt. Tijdens een familiefeest duikt Danny plots op, de derde en oudste zoon van het gezin. De terugkomst van Danny markeert het begin van een hele resem gebeurtenissen die de geheimen van de Rayburns onthullen.

Nteflix


Rating
8,3/10

Taal
Engels

Duur
60 min.

Genre
Drama

Seizoenen
2

Doelgroep
18+


Ongewenste gast zorgt voor opschudding

Danny is het zwarte schaap van de familie en keert terug om in het familiebedrijf te werken. Hij heeft z’n redenen om terug te keren, maar zijn beslissing valt niet in goede aarde bij de andere gezinsleden. Vooral vader Rayburn is op zijn hoede. Danny sleept een jeugdtrauma met zich mee en is daardoor het spoor bijster geraakt. Het gezin is hem liever kwijt dan rijk, maar de vastberadenheid van Danny is niet te stuiten. Het gevolg laat zich raden: de band tussen de ouders en hun kinderen wordt danig op de proef gesteld.

Bloodline

Bloodline bulkt van de spanning

Bloodline is een spannende dramareeks met als hamvraag: is Danny echt de slechterik van het gezin? De intriges, de verrassende wendingen en de plot doen je watertanden. De sfeer is dreigend, maar de scenaristen hebben de tijd genomen om de personages diepgang te geven. Elke aflevering eindigt met een cliffhanger, waardoor deze topserie je niet loslaat.

Bloodline

Trailer

Seizoenen

Bloodline

Seizoen 1

Het eerste seizoen begint met een flash forward die een grote impact heeft op de Rayburns. Het is een trigger die je als kijker meteen op scherp zet. Zodra de oudste broer van het gezin in de thuisbasis Florida Keys verschijnt, komen er allerlei geheimen naar boven. De baseline ‘We zijn niet slecht… we deden gewoon iets slechts…’ krijgt mondjesmaat meer gestalte en die spanningsboog houdt je als kijker in de ban. Alle personages hebben hun rol in de wirwar van geheimen en van het hechte gezin blijft niet veel meer over.

Bloodline

Seizoen 2

Het tweede seizoen van Bloodline wordt vanaf 2016 op Netflix uitgezonden.

Cast

Bloodline
Kyle Chandler
John Rayburn

Bloodline
Ben Mendelsohn
Danny Rayburn

Bloodline
Linda Cardellini
Meg Rayburn

Bloodline
Norbert Leo Butz
Kevin Rayburn

Bloodline
Jacinda Barrett
Diana Rayburn

Bloodline
Jamie McShane
Eric O'Bannon

Speciale aanbieding

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Contact