×
×
Bernard

Bernard

Bernard

Een humoristische animatiereeks voor kinderen? Het lijkt misschien geen voor de hand liggende combinatie, maar ze bestaat wel degelijk. Bernard is een grappige kinderanimatiereeks die gegarandeerd in de smaak zal vallen bij je kroost. De ijsbeer beslist om z’n koude biotoop achter zich te laten en de wijde wereld in te trekken. Wat volgt zijn allerlei avonturen en verrassende situaties. Bernard is klunzig, aandoenlijk en hilarisch tegelijk. Je kunt hem alleen maar graag hebben.

netflix


Taal
Nederlands

Genre
Animatieserie, komedie

Episodes
52 van elk 3min.

Doelgroep
Kinderen


Een kluns met de beste bedoelingen

Als er iets mis kan gaan, dan zal het misgaan. De wet van Murphy is duidelijk van toepassing op Bernard. Hij komt in contact met allerlei andere dieren en objecten en richt af en toe een ware ravage aan. Maar toch kan je niet kwaad op hem worden. Zijn inborst is namelijk ontzettend goed en  zijn bedoelingen opperbest.

Bernard

Bernard is topanimatie

Bernard is af en toe echte slapstick, maar de serie is heel zorgvuldig in beeld gebracht. De animaties zijn prachtig en spreken tot de verbeelding. Je kinderen raken in de ban van deze schattige ijsbeer en je zult moeite moeten doen om ze ervan te weerhouden om niet alle episodes in een ruk te bekijken.

Bernard

Trailer

Speciale aanbieding

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Contact