×
×
Arrested Development

Arrested Development

Arrested Development

Arrested Development is topcomedy. Dat blijkt onder meer uit de talloze prijzen die de serie in de wacht sleepte: maar liefst vijf Emmy’s (waaronder die voor beste comedyreeks) en een Golden Globe. Arrested Development wordt bestempeld als grappig en origineel en was in eerste instantie op de Amerikaanse zender Fox te zien. Vanwege tegenvallende kijkcijfers trok Fox – tot wanhoop van de fans – na drie seizoenen de stekker uit de serie. Maar dat was buiten Netflix gerekend. Het herlanceerde de comedyreeks in 2013. En met succes!

Netflix


IMDb-rating
9/10

Taal
Engels

Duur
22 min.

Genre
Komedie

Seizoenen
5

Doelgroep
18+


Fraude

Michael, zowat het enige familielid met realiteitszin, komt aan het hoofd te staan van The Bluth Company. Hij moet het makelaarsbedrijf draaiende houden, maar tegelijk zijn familieleden voortdurend uit de problemen redden.

Arrested Development

Humor en spitse dialogen

De motor van Arrested Development draait op humor en spitse dialogen. De voice-over is cynisch, maar slaagt er altijd in om het geheel op te vrolijken. Tel daarbij de soms absurde en verrassende verhaallijnen en je weet dat je goed zit voor een portie originele en soms verbijsterende comedy. Zodra je de smaak te pakken krijgt, kun je niet genoeg krijgen van Arrested Development. Wedden dat je de afleveringen meermaals bekijkt en telkens nieuwe wendingen op het spoor komt?

Arrested Development

Trailer

Seizoenen

Arrested Development

Seizoen 3

Michael komt te weten dat niet zijn vader in de gevangenis zit, maar diens tweelingbroer Oscar. Hij ontmoet Rita, een mooie, maar mysterieuze vrouw die hem sterk intrigeert. Ondertussen wordt vader Bluth door de nieuwe advocaat van de familie onder huisarrest geplaatst en gaat het niet bijster goed met het familiebedrijf. Er wordt zelfs een benefietavond georganiseerd om het hoofd boven water te kunnen houden.

Arrested Development

Seizoen 4

Michael besluit om The Bluth Company te verlaten en start een carrière als co-producer. George Sr. verzint een plan om de familie snelle rijkdom te bezorgen. Maar dat loopt niet volgens plan. Hij moet zelfs een politicus omkopen.

Arrested Development

Seizoen 5

Netflix heeft al bevestigd dat het snel werk wil maken van een vijfde seizoen. Wanneer het precies op de buis komt, is voorlopig onbekend.

Cast

Arrested Development
Jason Bateman
Michael Bluth

Arrested Development
Portia de Rossi
Lindsay Bluth Fünke


Will Arnett
Gob Bluth

Arrested Development
Michael Cera
George-Michael Bluth

Arrested Development
Alia Shawkat
Maeby Fünke

Arrested Development
Tony Hale
Buster Bluth

Speciale aanbieding

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Contact