×

Hoe inschrijven op MyProximus?

Via MyProximus kunt u online uw vaste lijnen, uw gsm-vloot en uw ICT-toepassingen beheren: facturen, verbruik, bijhorende diensten en opties …

U kunt kiezen welke rol u wenst in MyProximus: SPOC of delegate user.

1. Single Point of Contact (SPOC): heeft volledige gebruiksrechten:
    • toegang tot alle MyProximus-informatie (facturen, toepassingen, opties) van uw bedrijf of organisatie.
    • verantwoordelijk als contactpersoon van uw organisatie.
    • goedkeuring van de registratie van delegate users.
  2. Delegate user: heeft beperkte gebruiksrechten:
    • toegang tot bepaalde MyProximus-informatie van uw bedrijf of organisatie, bv. enkel tot Office, Mobile of ICT.
    • registratie kan enkel na goedkeuring door een SPOC. Er moet dus eerst een SPOC zijn (of zich inschrijven) vooraleer u delegate user kunt worden.
    • er kunnen meerdere delegate users zijn.

Enkel uw eigen gsm-verbruik zien in MyProximus? Schrijf u dan in met uw gsm-nummer.

×

Inschrijven als SPOC

1. Geef op de registratiepagina uw gegevens op.
  2. Na ontvangst van uw gegevens, contacteren wij u zo snel mogelijk.

Voor MyProximus Office kan er meer dan één SPOC zijn. Kunt u echter geen SPOC aanduiden, schrijf u dan in als delegate user.

Inschrijven als Delegate user

Is er al een SPOC in uw organisatie? Dan kunt u zich inschrijven als delegate user. Kies voor welke toepassingen u toegang wenst op MyProximus:

MyProximus Office: vaste lijn en internet, PABX, Explore,...

U wenst toegang tot toepassingen van uw vaste lijn, vast internet, PABX, Explore?

1. Geef op de registratiepagina uw e-mailadres en uw klantnummer op en volg de procedure.
2. Uw registratie wordt goedgekeurd door uw SPOC (of door Proximus, in het geval u geen SPOC kunt aanduiden).
3. Klik op de link in de e-mail "Bevestig uw MyProximus login', die we u gestuurd hebben.
4. Uw inschrijving is nu compleet. U kunt nu inloggen met uw gebruikersnaam (= uw e-mailadres) en uw wachtwoord.

MyProximus Mobile: mobiele spraak en data

U wenst toegang tot mobiele toepassingen: gsm-vloot, mobiel spraak- en dataverkeer,...?

1. Contacteer de MyProximus-SPOC voor uw bedrijf of organisatie.
2. Vraag haar of hem toegang als delegate user. Hij of zij stuurt u een e-mail en volg daarin de procedure om delegate user te worden.
3. Daarna kunt u inloggen met uw gebruikersnaam (= uw e-mailadres) en uw wachtwoord.

MyProximus ICT: security, servers, cloud toepassingen

U wenst toegang tot ICT-toepassingen zoals cloud, security, LAN, unified communications, hosting en data center solutions?

1. Geef op de registratiepagina uw e-mailadres op en volg de procedure.
2. Uw registratie wordt goedgekeurd door uw SPOC (of door Proximus, in het geval u geen SPOC kunt aanduiden).
3. Klik op de link in de e-mail "Bevestig uw MyProximus login', die we u gestuurd hebben.
4. Uw inschrijving is nu compleet. U kunt nu inloggen met uw gebruikersnaam (= uw e-mailadres) en uw wachtwoord.