×

Download Voice Continuity op uw gsm

Uw vaste lijn altijd bereikbaar, onderweg en zelfs in noodgevallen.
Download Voice Continuity op uw gsm.

Deze app werkt enkel met een abonnement op Voice Continuity Solution

Hebt u een abonnement op de back-upoplossing voor VoIP telefonie Voice Continuity Solution en hebt u toegang tot MyProximus professional portal, dan kunt u de app gebruiken.

Voice Continuity App voor Android

Google Play Store
  1. Download de app.
    Play Store
  2. Open de app en tik op Start.
  3. Swipe om de Handleiding door te nemen, kies daarna Volgende.
  4. Vul uw MyProximus-gebruikersnaam en -wachtwoord in. Volgende keer automatisch inloggen? Vink Mijn gebruikersnaam bewaren? aan. Tik op Inloggen.
  5. In de pop-up kiest u Onthouden om ook in de browser uw logingegevens op te slaan.

U bent nu ingelogd en klaar om Voice Continuity te configureren en activeren.

Voice Continuity App voor iPhone

App Store for iPhone or iPad
  1. Download de app.
    App Store
  2. Open de app en tik op Start.
  3. Swipe om de Handleiding door te nemen, kies daarna Volgende.
  4. Vul uw MyProximus-gebruikersnaam en -wachtwoord in. Volgende keer automatisch inloggen? Vink Mijn gebruikersnaam bewaren? aan. Tik op Inloggen.
  5. In de pop-up kiest u Onthouden om ook in de browser uw logingegevens op te slaan.

U bent nu ingelogd en klaar om Voice Continuity te configureren en activeren.

Voice Continuity App voor Windows

Windows Store
  1. Download de app.
    Windows Store
  2. Open de app en tik op Start.
  3. Swipe om de Handleiding door te nemen, kies daarna Volgende.
  4. Vul uw MyProximus-gebruikersnaam en -wachtwoord in. Volgende keer automatisch inloggen? Vink Mijn gebruikersnaam bewaren? aan. Tik op Inloggen.
  5. In de pop-up kiest u Onthouden om ook in de browser uw logingegevens op te slaan.

U bent nu ingelogd en klaar om Voice Continuity te configureren en activeren.