×

Push-to-Talk

Download en installeer de app

Push-to-Talk gebruiken op uw smartphone? Download en installeer de Push-to-Talk-app, beschikbaar voor Android en iOS.

Push-to-Talk is voorbehouden voor medewerkers van bedrijven met een geldige licentie

Om de app te kunnen gebruiken, hebt u toestemming van uw werkgever nodig. Problemen bij het downloaden of installeren? Neem contact op met de verantwoordelijke binnen uw bedrijf.

Push-to-Talk voor Android

Google Play Store
  1. Download de app.
    Play Store
  2. Open de app: tik op het Push-to-Talk-icoon.
  3. In het scherm met de algemene voorwaarden kiest u Akkoord.
  4. Is er geen mobiel datanetwerk? Dan gaat de app verder via wifi. Hiervoor hebt u de activatiecode nodig die u van de beheerder kreeg. Kies Opnieuw, voer de code in en tik OK.
  5. Kies Ja om Push-to-Talk te activeren.
  6. Nieuwe gebruiker? Maak dan kennis met Push-to-Talk. Tik op Bekijk Tutorial.

Klaar! U hebt Push-to-Talk geactiveerd. Contacteer een collega via de app voor een testgesprek.

Push-to-Talk voor iPhone of iPad

App Store voor iPhone or iPad
  1. Download de app.
    App Store
  2. Open de app: tik op het Push-to-Talk-icoon.
  3. In het scherm met de algemene voorwaarden kiest u Akkoord.
  4. Is er geen mobiel datanetwerk? Dan vraagt de app om verder te gaan via wifi. Hiervoor hebt u de activatiecode nodig die u van de beheerder kreeg. Kies Opnieuw, voer de code in en tik op OK.
  5. Kies Ja om Push-to-Talk te activeren.
  6. Maak uzelf kenbaar: kies OK en verzend de controle-sms Verander niets aan het bericht.
  7. De app connecteert met de server zodra de SMS is afgeleverd.

Klaar! U hebt Push-to-Talk geactiveerd. Neem de tutorial door of contacteer een collega via de app voor een testgesprek.