×
×
img

Werken in de cloud

Werken in de cloud

Werken in de cloud betekent dat u software of een ICT-infrastructuur in een extern datacenter gebruikt met een prijs per eenheid of per gebruiker. Zo vermijd u de kost en het onderhoud van zelf software te ontwikkelen of zelf licenties aan te kopen. Schaalbaarheid en snelheid zijn een belangrijke troef. Wilt u een nieuwe server? In enkele minuten is die opgestart. Met garanties voor beschikbaarheid, capaciteit en antwoordtijd.

Uw noden

De juiste keuze

Op basis van uw beroepsactiviteit en uw diensten, kunt u kiezen  tussen verschillende platformen:

  • Public cloud: gemeenschappelijk platform voor uw bedrijf en andere bedrijven
  • Private cloud: platform waar alleen u aan kunt
  • Hybride cloud: combinatie van beide modellen
Veilig werken en bestanden delen in de cloud

Solide partner

Proximus adviseert u wat u wel en niet in de cloud kunt plaatsen. Een voorbeeld: een mailserver is niet gelinkt met andere toepassingen en past perfect in de cloud, waar uw geïntegreerde ERP-systeem teveel heen-en weerverkeer genereert met uw eigen datacenter en dus beter niet in de cloud wordt geplaatst.

Wij helpen u bij de keuze van de meest geschikte cloudformule voor uw bedrijf: private of public, opslag, backup, e-shopoplossingen of ‘on-demand’ servercapaciteit. Onze datacenters zorgen ervoor dat uw cloud 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar is via een beveiligde internetverbinding. Alle contractuele verbintenissen worden in duidelijke SLA’s vastgelegd. Via een beveiligde portal beheert u uw gegevens en krijgt u toegang tot statusoverzichten.

Veilig werken en bestanden delen in de cloud

Klantenverhalen

Kinepolis

Kinepolis gebruikt onze vContainer-dienst om pieken in de verkoop van filmtickets op te vangen met dynamische capaciteit. (Ictnews)

Meer lezen
Keonys

Keonys

Keonys maakt gebruik van PC Backup Advanced om bijna 2 Terabytes aan data van de PCs van haar werknemers te back-uppen. (Ictnews)

Meer lezen
Pietercil

Pietercil

Pietercil bouwde een efficiënt datacenter in sneltempo op basis van onze MatrixCube. (Ictnews)

Meer lezen

Edenred

Contact

Graag meer informatie? Contacteer uw accountmanager of klik op Contacteer mij en vul het formulier in. We contacteren u dan zo snel mogelijk.

Contacteer mij

Bent u privé-klant, zelfstandige of klein bedrijf? Dan contacteert u best uw eigen klantendienst.