×
×

4G voor uw bedrijf

Het snelste netwerk

Kwaliteit van het Proximus-netwerk

Elke dag blijven wij investeren in de ontwikkeling van ons netwerk om je de beste ervaring te bieden, vandaag én in de toekomst.

commsquare

Het onafhankelijke bureau CommSquare test regelmatig het netwerk van Proximus. Dat betekent dat er een wagen met verschillende ontvangers langs Belgische wegen rijdt om overal de kwaliteit te meten. Dit voertuig rijdt gemiddeld 8.200 km, behandelt 18.600 oproepen en doet 2.000 datatesten per operator. Metingen die CommSquare in Q2 2016 (03/05/2016 – 15/06/2016) heeft uitgevoerd.

De snelheid wordt gemeten zoals de klant die ervaart. De metingen gebeuren met een 3G- en 4G-toestel in "free mode", dat zich automatisch verbindt met het best beschikbare netwerk (3G of 4G). Deze snelheden kunnen lager liggen dan de metingen op het netwerk zelf, maar liggen dichter bij de reële klantenervaring. Proximus biedt de beste gemiddelde downloadsnelheid met een 4G-toestel: 29% sneller dan Orange, 33% sneller dan Base.
 
4G+ netwerk: Sinds 30 oktober 2015 kunnen alle mobiele Proximus-klanten met een 4G+ compatibel toestel genieten van de voordelen van 4G+ in 20 belangrijke steden en aan de Belgische kust (Brussel & de Brusselse Rand, Gent, Antwerpen, Leuven, Namen, Luik, Charleroi, Hasselt, Brugge, Kortrijk, Aalst, Sint-Niklaas, Mechelen, Waver, Waterloo, Halle, Genk, Louvain-la-Neuve, La Louvière, Bergen).

Voordelen

Om zowel onderweg als op kantoor te werken, kunt u rekenen op het kwaliteitsvolle mobiele netwerk van Proximus. Elke dag investeren we in het netwerk om u de beste ervaring te bieden.

Het 4G-netwerk

Met 4G, geniet van een supersnelle surfsnelheid:

Even snel als een wifi-verbinding op kantoor!
4G-toegang wordt automatisch opgenomen in al onze tariefplannen.

Gegarandeerd een ultrakrachtig mobiel netwerk, daar gaan wij voor. Daarom rollen we vanaf november 4G+ uit in meer dan 20 Belgische steden, hiermee wordt mobiel surfen sneller dan ooit. Surf, stream en share er op los aan duizelingwekkende snelheden tot zelfs 225 Mbps!

Kaart met het netwerkbereik

Ons 4G-netwerk bereikt al ruim 96,5 % van de Belgische bevolking.

Ook in het buitenland

Wat heb ik nodig om 4G te gebruiken?

Surfen op uw smartphone, iPhone, tablet of laptop

Met een compatibel 4G-toestel en een mobiel internetabonnement bent u direct online en kunt u de snelheid van ons 4G-netwerk ervaren.

De beste 4G-toestellen

Kies voor een mobiel internetabonnement voor smartphone, iPhone, tablet of laptop.

  • Voor een optimaal gebruik van het datavolume binnen uw bedrijf, kiest u het beste voor de National Shared Data bundels. Hiermee verdeelt u zelf het gekozen datavolume tussen uw medewerkers en de toestellen.

Alle mobiele internettarieven

Contact

Graag meer informatie? Contacteer uw accountmanager of klik op Contacteer mij en vul het formulier in. We contacteren u dan zo snel mogelijk.

Contacteer mij

Bent u privé-klant, zelfstandige of klein bedrijf? Dan contacteert u best uw eigen klantendienst.