×
×
img

Beheer uw Proximus accounts

Maak uw MyProximus-account aan

MyProximus

Hoe maakt u een MyProximus-account aan?

Schrijf u online in voor MyProximus. Om uw account aan te maken, hebt u uw gsm-nummer of uw facturatiegegevens nodig.

Hoe gebruikt u MyProximus?

Surf naar de MyProximus-website of download en installeer de MyProximus-app op uw gsm of tablet. Zo kunt u altijd en overal uw verbruik, producten en gegevens beheren.

Bent u uw login of wachtwoord vergeten?

Bent u het wachtwoord van uw MyProximus-account vergeten? Of wilt u het wijzigen? U kunt een nieuw wachtwoord instellen aan de hand van uw e-mailadres of telefoonnummer.

Hebt u problemen met de toegang tot MyProximus?

Ondervindt u problemen bij het aanmaken van uw account? Lukt het u niet om in te loggen? Of krijgt u geen toegang tot een applicatie binnen MyProximus? We zetten de mogelijke oplossingen op een rijtje.

Hebt u nog een andere vraag?

Maak uw Wi-Fi Hotspots account aan

proximus_icon_wifispot

Hoe maakt u een Wi-Fi Hotspots-account aan?

Log in op MyProximus om uw Wi-Fi Hotspots-account aan te maken. Als u nog geen MyProximus-account hebt, moet u die eerst aanmaken.

Hoe surft u op een Wi-Fi Hotspot?

U kunt op 2 manieren surfen op een Wi-Fi Hotspot: installeer de Wi-Fi Hotspots-applicatie (op uw iPhone, iPad of Android-toestel) of selecteer handmatig een wifinetwerk dat het woord Fon bevat.

Bent u uw login of wachtwoord vergeten?

Vraag uw login op of stel een nieuwe login en/of een nieuw wachtwoord in via MyProximus.

Hebt u problemen om te verbinden met een Wi-Fi Hotspot?

Slaagt u er niet in om zich te verbinden met een Wi-Fi Hotspot of is de verbinding van slechte kwaliteit? Bekijk de meest voorkomende oorzaken, en de bijhorende oplossingen.

Hebt u nog een andere vraag?

Maak uw Cloud-account aan

proximus_icon_cloud

Hoe maakt u een Cloud-account aan?

Log in op MyProximus om uw Cloud-account aan te maken. Als u nog geen MyProximus-account hebt, moet u die eerst creëren.

Hoe gebruikt u Cloud?

Installeer de Cloud-app op uw smartphone, tablet of computer, of surf naar proximuscloud.be om uw bestanden te bewaren en te delen in de cloud.

Bent u uw login of wachtwoord vergeten?

Bent u het wachtwoord van uw Cloud-account vergeten? Of wilt u het wijzigen? U kunt een nieuw wachtwoord instellen via de Cloud-applicatie.

Hebt u nog een andere vraag?

Maak uw TV Overal-account aan

proximus_icon_proximus_tv

Hoe maakt u een TV Overal-account aan?

U moet geen aparte TV Overal-account aanmaken. Gebruik gewoon de login en het wachtwoord van uw MyProximus-account om u in te loggen op TV Overal.

Hoe gebruikt u TV Overal?

Installeer de TV Overal-app op uw smartphone of tablet, of bekijk live tv op tvoveral.be met uw pc of Mac.

Bent u uw login of wachtwoord vergeten?

Gebruik de login en het wachtwoord van uw MyProximus-account om in te loggen op TV Overal. Bent u deze vergeten? Of wilt u deze wijzigen? U kunt een nieuw MyProximus-wachtwoord instellen aan de hand van uw e-mailadres of telefoonnummer.

Hebt u nog een andere vraag?

Maak uw Norton-account aan

Hoe maakt u een Norton-account aan?

Maak uw Norton-account aan tijdens het installeren van Norton Family Premier of Norton op uw gsm of tablet. U kunt dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken voor al uw Norton-producten.

Hoe gebruikt u Norton?

Installeer Norton op uw pc of Mac, of op uw gsm of tablet om uw toestel te beschermen tegen virussen en andere internetaanvallen. Installeer Norton Family Premier om uw kind te beschermen wanneer het surft op internet.

Bent u uw productsleutel kwijt?

Indien u uw Norton-product niet hebt gedownload via MyProximus, moet u tijdens het installatieproces een productsleutel invoeren. U kunt uw Norton-productsleutel terugvinden op de MyProximus-website.

Hebt u nog een andere vraag?
Contacteer ons