×
×
Start uw onderneming op

Start uw onderneming op

Alles voor een vlotte start

Klanten vinden en binden, altijd en overal bereikbaar zijn, uw zichtbaarheid op de markt verhogen, uw kosten verminderen, … Het zijn allemaal sleutelfactoren voor uw professionele toekomst.


Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar

Dankzij het beste mobile netwerk van België en de vrije toegang tot 10 miljoen Wi-Fi Hotspots wereldwijd, hebt u altijd toegang tot internet via uw smartphone, laptop of tablet.

Voordelen

  • Vast en mobiel internet in 1 abonnement
  • Overal online met smartphone, tablet of laptop
  • Gegarandeerde herstelling van uw internetverbinding de dag zelf

Verminder uw kosten

Met een Pack kiest u voor een professionele all-in oplossing. Een overzichtelijke factuur voor vaste telefoon, professioneel internet, gsm en digitale tv.

Voordelen

  • Een overzichtelijke factuur
  • Onbeperkte oproepen tussen uw vaste lijn en uw gsm’s in het Pack
  • Onbeperkt bellen naar alle nationale nummers

Verminden uw kosten

Promoties voor starters

Als beginnend zaakvoerder voelt u zich waarschijnlijk soms een duizendpoot. Altijd bereikbaar zijn, steeds online, antwoorden op vragen van uw klanten en rendabel blijven. Proximus zorgt alvast voor een zorg minder, uw kosten! Zo kunt u zich concentreren op uw klanten, en staat u al heel wat steviger in uw ondernemersschoenen.

Promoties

Gratis installatie van internet t.w.v.€ 48.76

  • Prioritaire toegang tot de technische helpdesk 24/7
  • Gegarandeerde herstelling van uw internettoegang en telefoonlijn dezelfde dag
  • Hulp bij alle PC- en IT problemen

Wilt u meer weten over Internet  ?

Uw Starter-Expert

U begint een zaak? Maak het u makkelijk en vraag een starter-expert om persoonlijke analyse van uw telecombehoeften. Zo maakt u kostbare tijd vrij om u te concentreren op andere prioriteiten.

Onze starter-experts zijn partner-telecomadviseurs die een ruime expertise hebben op de kmo-markt en die de tijd nemen om uw telecombehoeften in detail te analyseren, gratis en zonder verplichting.

Voorwaarden

Voorwaarden

Gratis installatie:

Geldig tot 15/08/2016. Gratis installatie door een technicus voor elke nieuwe intekening op Office&Go Comfort, Maxi of Intense in een Bizz Pack. Exclusief voor zelfstandigen en ondernemers die maximal 18 maanden over een btw-nummer beschikken en voor Unizo leden.

Klanten met minder dan 5 nummers kunnen hun product op elk moment opzeggen zonder extra kosten indien zij de vooropzeg van 1 maand in acht nemen. Klanten met minder dan 5 nummers kunnen hun product op elke moment opzeggen zonder extra kosten indien zij de vooropzeg van 1 maand in acht nemen. Voorwaarden van toepassing in België voor nationaal gebruik, met uitzondering van speciale nummers. Onbeperkt bellen naar alle vaste lijnen in België vanaf één enkele vaste lijn en al uw gsm-nummers in het Pack. Onbeperkt bellen naar alle vaste lijnen in België, geldig voor oproepen vanaf een tweede vaste lijn van het Pack tegen € 2 per maand. Onbeperkt bellen tussen de gsm-nummers van het Pack op voorwaarde dat alle gsm-abonnementen van het type "Team" zijn. “Team” abonnementen kunnen in een Pack niet gecombineerd worden met een abonnement op Bizz Mobile XL of Bizz Smart XL. Deze promotie kan niet gecombineerd worden met andere lopende promoties (behalve de promotie Bizz smart XL All-in aan €30). Onbeperkt gebruik van de dienst exclusief gereserveerd voor persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden Office&Go Maxi: herstel van uw internetverbinding dezelfde dag, enkel als u op werkdagen belt voor 15 u. of op zaterdag voor 11.30 u.

Contact