×
×
U bouwt

U bouwt

Ik voorzie een Proximus-aansluiting

Smarttube

Vraag de Smarttube aan uw elektricien

Vraag uw elektricien om samen met de elektriciteit de Smarttube te installeren, een door Proximus gecertificeerde kabel. Uw elektricien zorgt voor alles, u hoeft dus niet aanwezig te zijn op het ogenblik van de installatie.

Alternatief: door Proximus uitgevoerde aansluiting

Neem contact met ons op om uw huis of onroerend goed aan te sluiten op het netwerk van Proximus. In dit geval moet u wel aanwezig zijn tijdens de werken, en moeten de voorbereidende werken zijn uitgevoerd.

meer info
  • Vraag de aansluiting tijdig aan (0800 22 800) zodat de technicus de aansluiting uit kan uitvoeren op het ogenblik dat ook water en elektriciteit worden aangesloten.
  • Zorg ervoor dat Proximus de kabel kan leggen vanaf de rooilijn tot aan de plaats waar de aansluiting moet komen, ofwel met een trekdraad door een bestaande wachtbuis, ofwel door plaatsing in een open sleuf (60 cm diep).
  • Voorzie een montageplaat van minimum 50 x 70 cm voor het plaatsen van het aansluitpunt, in een goed bereikbare ruimte vlakbij de plaats vanwaar uw aansluitbuizen naar de andere kamers vertrekken. Voorzie ook twee stopcontacten van 230 V in de onmiddellijke nabijheid.

Uw netwerk installeren

Creëer uw netwerk

Een netwerk thuis is de ideale oplossing om te surfen, bestanden te delen en naar digitale televisie te kijken op al uw schermen.

Wilt u bij u een netwerk installeren? Download de pdf om te weten hoe u te werk moet gaan.

Wilt u internet en/of Proximus TV installeren? Lees hoe u te werk moet gaan:

Info voor architecten

Info voor architecten

Als architect hebt u natuurlijk precieze informatie nodig. Hier vindt u de recentste documenten in verband met de bekabeling. Zij zullen u helpen bij uw werk.

Indien de woning zich in een glasvezelzone bevindt:

Contact