×
×
img

Ontdek alle topseries van Netflix op Proximus TV

Netflix op Proximus TV: alle series

Discovery

Narcos

Een kranige gangsterdramaserie over het waargebeurde verhaal van de beruchte gewelddadige en machtige Colombiaanse drugskartels.


Discovery

The Get Down

New York, 1977. Zes getalenteerde en bezielde jongeren uit de South Bronx jagen hun dromen na. Ze willen met hun supersnelle beats de muziekgeschiedenis veranderen


Discovery

Stranger Things

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.


Discovery

Orange is the New Black

Deze met een Emmy bekroonde serie van de maker van 'Weeds' is het verhaal van een gegoede New Yorkse die in een vrouwenbajes belandt door een misdaad uit haar verleden.


Discovery

Marco Polo

Marco Polo - gebaseerd op de avonturen van de beroemde ontdekkingsreiziger aan het hof van Kublai Khan - speelt zich af in een wereld vol hebzucht, verraad en intriges.


Discovery

House of Cards

Een meedogenloos congreslid doet er alles aan om Washington D.C. te veroveren in deze politieke dramaserie met een Emmy- en Golden Globe-award.


Discovery

Marvel's Daredevil

Matt Murdock, die als kind blind werd, strijdt overdag als advocaat en 's nachts als superheld Daredevil tegen de onrechtvaardigheid in Hell's Kitchen, New York.

Speciale aanbieding

Activeer Netflix op je Proximus TV

Contact