×
×

Technologie

Nieuws filtering op :

Nomineer uw ICT-project voor een Innovatieprijs

Technologiedoor One magazine03/02/2016

Proximus wil innovatieve projecten voor lokale en provinciale besturen stimuleren. Via HB-plus, een tijdelijke handelsvennootschap ondersteunen deelgenoten Hewlett Packard Enterprise en Proximus net als vorig jaar de HB-plus Innovatieprijzen voor de meest vooruitstrevende ICT-projecten.

HB-plus wil met de innovatieprijzen voor lokale besturen en entiteiten binnen de Vlaamse overheid een beter functionerende Vlaamse overheid creëren. Projecten, opgestart in 2015, die via technologie een verbetering of vereenvoudiging realiseren, komen in aanmerking voor een award. Bovendien wil HB-plus de beste initiatieven bekendheid geven en ze delen met andere besturen.

Dien uw project in 

U kunt uw ICT-project indienen in volgende 3 categorieën:

1. Burgergericht: projecten met een duidelijk voordeel voor de burger of de ondernemer.  

2. Digitaal geïnspireerd: projecten en toepassingen waarbij een bepaald proces volledig digitaal verloopt, van aanvraag tot toekenning. 

3. Start up: creatieve nieuwe projecten of entiteiten die disruptief uit de hoek komen. Dit hoeft geen groot project te zijn, het mag best een klein of pilootproject zijn. Het mag ook een project zijn waaruit ‘best practices’ als een waardevolle les voor anderen naar boven komen. 

Inschrijven?

Uw collega’s uit de lokale en provinciale besturen en een vakjury bepalen de winnaars. De prijzen worden uitgereikt tijdens een event dat eind maart zal plaatsvinden.

Meer info? 

Surf naar www.hbplus.be of mail naar info@hbplus.be

Proximus team

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.