×
×
Turbo F.A.S.T.

Turbo F.A.S.T.

Turbo F.A.S.T.

In 2013 pakte animatiehuis Dream Works uit met de film Turbo. Nu krijgt de snelle slak (van een contradictio in terminis gesproken) een eigen serie. In Turbo FAST heeft Turbo een team van snelheidsduivels rond zich verzameld: het Flitsende Actie Stunt Team. De slakken hebben zelfs een eigen racebaan, waar ze naar hartenlust hun speedskills kunnen oefenen én wedstrijden houden.

Netflix


Taal
Nederlands

Duur
22 min.

Genre
Animatiereeks

Doelgroep
Kinderen


Een slak op een racebaan

Turbo is een ambitieuze, jonge slak die zich niet thuisvoelt in het slome slakkenwereldje. Het gaat hem allemaal te traag, terwijl hij juist mateloos geïnteresseerd is in alles wat fast & furious is.   Daarom is hij maar wat blij met zijn racebaan in z’n hometown Starlight City. Eindelijk een plek waar hij zich kan ontwikkelen tot de allersnelste slak ooit!

Turbo F.A.S.T.

Snelle vrienden

Als je kinderen Turbo al niet meteen in hun armen sluiten, dan doen ze dat ongetwijfeld met Turbo’s vriendjes, het FAST-team. Ze hebben klinkende namen als Burn, Smoove Move, Skidmark en Whiplash, en ze gaan voor elkaar door het vuur. Tussen de bedrijven door hebben ze natuurlijk ook gewoon erg veel lol. Kortom, amusant entertainment om je bengels zoet mee te houden op een druilerige woensdagmiddag.

Turbo F.A.S.T.

Offre spéciale

Découvrez plus sur Netflix

Activer Netflix sur votre TV Proximus

Contact