×
×
Lang Leve Koning Julien

Lang Leve Koning Julien

Lange leve Koning Julien

De Madagascar-films doen niet enkel bij de kleinsten onder ons een belletje rinkelen – en zeker niet wanneer er over Koning Julien wordt gesproken. Koning Julien, de uitbundige aap, beleeft de gekste jungleavonturen in zijn eigen animatiereeks, die bovendien met een Emmy werd bekroond. Het tweede seizoen van de komische animatieserie is net uit, dus kijken is de boodschap!

Netflix


IMDb-rating
7,5/10

Duur
22 min.

Taal
Engels

Genre
Animatie

Seizoenen
6

Doelgroep
Kinderen vanaf 6 jaar


I like to move it

De heupschuddende Madagascar-koning Julien is terug en wiegt meer dan ooit tevoren! Ontdek de wijde wereld van de jungle en beleef er de gekste avonturen: samen met zijn trouwe sidekicks Maurice en Mort ontmoeten ze tal van andere dieren. In de jungle heeft de frivole maki-koning Julien het voor het zeggen, maar hij vergeet niet om op tijd en stond een feestje te bouwen.

Lang leve koning Julien

Koning Julien: de heerser van de jungle

Na de Madagascar-films weet je ongetwijfeld hoe hilarisch het dierenrijk kan zijn. Nadat de pinguïns van Madagascar ook hun eigen spin-off kregen, kon een eigen serie voor de gekke koning niet achterblijven. Wanneer Koning Julien XII afstand neemt van zijn troon, mag zijn neefje (Koning Julien XIII) het junglerijk overnemen. Dat heeft natuurlijk consequenties … Met deze feelgood-serie ben je ongetwijfeld even zoet!

Lang leve koning Julien

Trailer

Offre spéciale

Découvrez plus sur Netflix

Activer Netflix sur votre TV Proximus

Contact