×
×
img

The New Mr. Peabody & Sherman Show

The New Mr. Peabody & Sherman Show

De avonturen van Mr. Peabody en Sherman werden voor het eerst populair in de jaren zestig, toen deze korte (amper vier minuten durende) animatiefilmpjes gelanceerd werden. Bedenker Jay Ward schoot recht in de roos met zijn twee tot de verbeelding sprekende figuurtjes: een slimme,  pratende hond en een nieuwsgierig jongetje. En neen, Mr. Peabody valt in niets te vergelijken met Samson, want deze hond stelt geen vragen. Integendeel, hij heeft alle antwoorden al klaar.

Netflix


IMDb-rating
9/10

Taal
Engels

Duur
22 min.

Genre
Komedie

Seizoenen
5

Doelgroep
18+


Hond wint Nobelprijs

Mr. Peabody is een uitzonderlijk intelligente hond. Hij is zakenman, wetenschapper, uitvinder, chef-kok en zelfs Nobelprijswinnaar: probeer dat maar eens te overtreffen! Het gevolg van al die opgeslagen kennis? Mr. Peabody heeft op elke vraag een antwoord. En dat komt goed uit, want zijn trouwe compagnon Sherman is een nieuwsgierig jongetje dat de wereld voortdurend in vraag stelt.

Educatief tijdreizen

Mr. Peabody en Sherman beschikken over een heuse teletijdmachine, die ze natuurlijk maar wat graag inzetten om terug in de tijd te reizen. Zo komen ze onder meer terecht in het oude Egypte, Versailles, Firenze en Troje. En ontmoeten ze daar respectievelijk Cleopatra, Marie Antoinette, Leonardo da Vinci en Agamemnon. Die historische inslag maakt van deze animatiereeks het gedroomde educatieve entertainment voor je kinderen! 

Special offer

Discover more on Netflix

Activate Netflix on your Proximus TV

Contact us