×
×
Project MC²

Project MC²

Project Mc²

Een serie over vier tienermeisjes met een belachelijk hoog IQ en een voorliefde voor wetenschap: klinkt ‘nerdy’, niet? Niets is minder waar! In deze Netflix Original-serie doen McKeyla McAlister en co méér dan rekensommen oplossen. Ze zetten hun talenten in voor misdaadbestrijding en rijgen als agentes van de spionagedienst NOV8 (‘Innovate’) de spannende missies aaneen. Ze doen dat allemaal met veel humor en girlpower. Smart is the new cool!

Netflix


Taal
Engels

Duur
30 min.

Genre
Kinderkomedie

Doelgroep
Kinder van 7 tot 12


Slim, slimmer, slimst

Met een titel als Project Mc2 kun je de bal moeilijk misslaan. Wetenschap en Einsteinverstand spelen een centrale rol in deze serie. Maar vergis je niet: saai wordt het nooit. Integendeel, door slim gebruik te maken van S.T.E.A.M (Science, Technology, Engineering, Art, Math), zijn McKeyla, Adrienne, Bryden en Camryn de schrik van elke misdadiger. Van wiskundige formules tot Instagram: alle middelen worden ingezet om schurken en ander gespuis een halt toe te roepen.

Project Mc²

Vier meisjes, vier talenten

Een hoog IQ, humor en lef: ze zijn het perfecte bindmiddel in de hechte vriendschap tussen McKeyla en co. Maar daarnaast hebben de meiden ook nog heel wat afzonderlijke kwaliteiten in petto. McKeyla, de leidster van het team, kent enkele magische trucjes en heeft het geheugen van een olifant. Adrienne is dan weer culinair onderlegd, terwijl Bryden álles weet over computers. Camryn ten slotte is het creatieve talent. Wat een team!

Project Mc²

Trailer

Cast

Project Mc²
Danica McKellar
The Quail

Project Mc²
Mika Abdalla
Mc Keyla McAlister

Project Mc²
Ysa Penarejo
Camryn Coyle

Project Mc²
Victoria Vida
Adrienne Atoms

Project Mc²
Genneya Walton
Bryden Bandweth

Project Mc²
Marcus Choi
Charles Coyle

Special offer

Discover more on Netflix

Activate Netflix on your Proximus TV

Contact