×
×
img

Lazy Town

Lazy Town

In tegenstelling tot wat haar naam doet vermoeden, is Lazy Town de gezondste serie voor de allerkleinsten! Gezond? Dat heb je goed gelezen: Lazy Town wil kleuters in beweging krijgen door ze het goede voorbeeld te geven. Maak kennis met Stephanie, een meisje met knalroze haar dat inwoners van Lazy Town probeert aan te zetten tot meer beweging en een gezonde levensstijl. Haar bondgenoot heet Sportacus, een hyperatletische en overactieve held.

Netflix


Taal
Engels

Duur
30 min.

Genre
Kinderreeks

Seizoenen
4

Doelgroep
Kinderen tussen 4 tot 8 jaar


Luie stad, gezonde kijkertjes

Dat beweging en gezond eten belangrijk zijn, hoeven we je wellicht niet meer te vertellen. Maar probeer dat je kleine bengel(s) maar eens wijs te maken: niet eenvoudig. Gelukkig hebben de makers van Lazy Town daar iets op gevonden. Hoewel elke aflevering een ander thema heeft, is de rode draad is telkens overduidelijk: bewegen en gezond eten zijn niet alleen broodnodig, maar ook pure fun!

Lazy town

Tegendraadse burgemeester

Burgemeester Robbie Rotten heeft het niet zo goed voor met zijn stad. Hij is lui en vertoont alle kenmerken van een echte schurk. Zo kan het niet verder, vindt Stephanie. Samen met Sportacus en de kinderen van Lazy Town wil ze voorgoed komaf maken met Robbie Rotten en zijn gemene streken. Lazy Town neemt de kijkertjes mee op een ongemeen spannende avonturenreis vol actie en pret. Ready, steady, go!

Lazy town

Seizoenen

Lazy town

Seizoen 2

Robbie Rotten, de gemene burgemeester van Lazy Town, laat zich in seizoen 2 weer van zijn slechtste kant zien. Zo probeert hij zijn jonge dorpsgenoten te overtuigen om gezonde groenten en fruit achterwege te laten en alleen nog maar snoepjes te eten. En hij doet er alles aan om Stephanie te boycotten in een danswedstrijd. Gelukkig laten Stephanie, Sportacus en de kinderen van Lazy Town zich niet zomaar ringeloren.  

Lazy town

Seizoen 3

Het noodlot slaat toe. Sportacus wordt verslagen door de superrobot van Robbie Rotten. Hij moet Lazy Town verlaten, waardoor kinderen van het dorp voorgoed opgescheept zitten met hun kwaadwillige burgemeester. Gelukkig staat opgeven niet in het woordenboek van Sportacus. Hij vecht terug en krijgt daarbij de hulp van Stephanie en de kinderen.

Lazy town
 

Seizoen 4

Eendracht maakt macht. Ook in seizoen 4 probeert Robby het leven van Stephanie en co zuur te maken. Maar hij stuit op een muur van verzet. Stephanie, Sportacus en de kinderen van een Lazy Town zijn intussen een goed geolied team dat je niet zomaar uit elkaar trekt. En dat zal Robbie de gemene burgemeester geweten hebben ...

Cast

Lazy town
Magnus Scheving
Sportacus

Lazy town
Stefan Karl Stefansson
Robbie Rotten

Lazy town
Julianna Rose Mauriello
Stephanie

Special offer

Discover more on Netflix

Activate Netflix on your Proximus TV

Contact us