×
×
img

Ever After High

Ever After High

In deze Netflix-serie beleven Raven Queen en haar vrienden hun meest epische avontuur. Een speling van het lot brengt hen naar het magische Wonderland. Daar heeft de moeder van Raven Queen een vloek op de magische plek afgeroepen. Raven moet die vloek zo snel mogelijk omkeren, zodat de rust in het land terugkeert en Wonderland z’n oorspronkelijke, wonderbaarlijke uitstraling terugvindt. Zal ze daarin slagen? Je ontdekt het nu op Netflix via Proximus TV.

Netflix


Rating
7,8/10

Genre
Animatiereeks

Doelgroep
8+


Visuele hoogstandjes

De karakters uit Ever After High zijn een lust voor het oog. Tijd noch moeite is gespaard om ze een voor een gedetailleerd op het scherm te brengen. De prachtige kostuums spreken tot de verbeelding en brengen een heuse droomwereld tot leven. Dat alleen al maakt van deze animatiereeks een niet te missen topper.

Ever After High - Way to Wonderland

Ever After High

Ever After High is niet alleen prima in beeld gebracht, ook het verhaal is mooi en ontroerend. De karakters en achtergronden van de personages zijn minutieus uitgetekend, en de scenaristen zorgen ervoor dat je je perfect in Raven Queen en haar vrienden kunt inleven. Het geheel wordt overgoten met een dosis humor en onverwachte wendingen. Het resultaat? Je zit aan de buis gekluisterd en kunt niet wachten om de ontknoping van deze serie te ontdekken.

Ever After High - Way to Wonderland

Trailer

Special offer

Discover more on Netflix

Activate Netflix on your Proximus TV

Contact