Prijs van het toestel


Kies de kleur

  Functies

  Algemeen


  Standby-tijd (u)

   


  Autonomie (gesprekstijd) (u)

   


  Handenvrij

   


  2G frequenties (Mhz)

   


  3G frequenties (Mhz)

   


  4G frequency bands (Mhz)

   


  Afmetingen (mm)

   


  Schermgrootte (inch)

   


  Touchscreen

   


  Gewicht (g)

   


  Scherm (kleuren/pixels)

   


  Trilfunctie

   


  SAR-waarde & Klasse

  Denk aan uw gezondheid - gebruik uw mobiele telefoon met mate, bel met een oortje en kies voor een toestel met een lagere SAT-waarde (SAR-waarde).

  • A: voor de SAR-waarde kleiner dan 0,4 Watt/kg
  • B: voor de SAR-waarde gelijk aan of groter dan 0,4 Watt/kg, maar kleiner dan 0,8 Watt/kg
  • C: voor de SAR-waarde gelijk aan of groter dan 0,8 Watt/kg, maar kleiner dan 1,2 Watt/kg
  • D: voor de SAR-waarde gelijk aan of groter dan 1,2 Watt/kg, maar kleiner dan 1,6 Watt/kg
  • E: voor de SAR-waarde gelijk of groter dan 1,6 Watt/kg, maar kleiner dan of gelijk aan 2 Watt/kg.

   


  Batterij

   

  Surfen

  Besturingssysteem

   


  Application Store

   


  Sociale netwerken

   


  3G

   


  4G

   


  HSDPA (Mbps)

   


  HSUPA (Mbps)

   


  Processor

   


  GPS

   

  Inbegrepen

  Hoofdtelefoon

   


  Standaardlader

   


  USB-kabel

   


  Geheugenkaart

   

  Multimedia

  Mms

   


  E-mail

   


  MP3-speler

   


  FM-Radio

   


  Luidsprekers

   


  3,5 mm audioverbinding

   


  Real Tones

   


  Camera

   


  Zoom

   


  Videospeler

   


  Tweede camera

   


  Spelletjes

   


  Intern geheugen

   


  Geheugenkaartslot

   


  Bluetooth

   


  Wifi

   


  NFC (Near Field Communication)

   


  USB

   


  Volledig toetsenbord

   


  Flash/LED

   


  TV-out

   


  Tethering

   


  DLNA (streaming)

   


  HDMI out

   


  Infrarood

   


  E-reader voorgeïnstalleerd

   


  Video Recording

   

  Vergelijkbare toestellen


  Meer toestellen

      Voorwaarden

      Promoties/Voorwaarden van het web voordeel
      5. Prijs exclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Webdeal, exclusief aanbod enkel geldig via Proximus e-shop, van 1 tot en met 31 Juli 2011, zolang de voorraad strekt.
      3. Prijs exclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Webdeal, exclusief aanbod enkel geldig via Proximus e-shop, zolang de voorraad strekt.
      Voorwaarden van de aanbieding smartphone + abonnement
      7. Aanbieding geldig van 02/03/2015 t.e.m. 31/03/2015 voor nieuwe klanten die intekenen op een contract van 24 maanden. Bestaande klanten kunnen een aanvraag indienen om te genieten van het aanbod met deze toestellen:

      Samsung Galaxy S5 mini Black
      Nokia Lumia 930 Black
      Samsung Galaxy A3 Black
      iPhone 5s 16GB Space Gray
      iPhone 6 16GB Silver
      iPhone 6 64GB Space Gray
      iPhone 6 128GB Space Gray
      iPhone 6 Plus 16GB Space Gray
      iPhone 6 Plus 64GB Space Gray
      iPhone 6 Plus 128GB Space Gray

      Bij intekening op een contract van 24 maanden voor een nieuw Bizz Smart XL 25 -abonnement ontvangt u een Samsung A3 voor € 40,50 i.p.v. € 247,93, een Samsung S5 Mini voor € 40,50 i.p.v. € 289,25 of een Nokia Lumia 930 voor €40,50 i.p.v. €371,89. Bij intekening op een contract van 24 maanden voor een nieuw Bizz Smart XL 75 of 100 –abonnement  ontvangt u een iPhone 6 64GB voor € 164,46 i.p.v. € 661,15 of een iPhone 6+ 64GB voor € 247,11 i.p.v. € 743,79. Aanbieding beperkt tot de eerste 2500 klanten, zolang de voorraad strekt. Gecombineerde aanbieding met andere modellen van iPhone zijn enkel beschikbaar op internet en beperkt tot de eerste 500 klanten. Deze exclusieve webaanbieding is niet compatibel met een Bizz Pack. Maximum 3 smartphones per klant. Enkel betalingen met bankkaart zijn toegestaan. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere Proximus-promoties, behalve met de Office&Go promotie. Als u een gsm-abonnement combineert in een Bizz Pack, geniet u niet van de maandelijkse korting op dat mobiele abonnement. Maximaal 30 dagen tussen de activeringsdatum van het abonnement en de levering van de smartphone.  Opzeg van het contract voor vervaldatum brengt de betaling van een schadevergoeding met zich mee in functie van de ontvangen korting en de resterende contractduur op uw gsm. Bellen en sms’en naar alle vaste en mobiele netwerken in België, met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde.Onbeperkt bellen en sms’en: onbeperkt gebruik enkel voor persoonlijk gebruik overeenkomstig de algemene voorwaarden.
      Bizz Smart XL 75 en Bizz Smart XL 100: de minuten zijn niet geldig naar satellietnetwerken of speciale nummers (voting, 0900, enz.). Uitgaande oproepen in Europa naar een lokaal nummer, naar België of naar Europa worden gefactureerd per seconde vanaf de 31e seconde en inkomende oproepen in Europa worden gefactureerd per seconde. Alle andere oproepen worden gefactureerd vanaf de 61e seconde. De ongebruikte minuten worden niet overgedragen naar de volgende maand. Tarief als de 250 min. In EU zijn opgebruikt: € 0,23/min. Voor uitgaande oproepen en € 0,06 voor inkomende oproepen. Onbeperkt sms’en in de EU naar de andere landen van de EU, uitgezonderd vanuit België. Het inbegrepen surfvolume van 6 GB is enkel geldig in België. Het verbruik binnen en buiten de bundel wordt gefactureerd per schijf van 1 KB. Binnen de bundel wordt het surfvolume van 250/700 MB gedebiteerd per schijf van 100 KB. De ongebruikte MB worden niet overgedragen naar de volgende maand. Tarief als de 250/700 MB zijn opgebruikt: € 0,24/MB in de landen van de EU.
      Als het krediet van uw abonnement opgebruikt is, worden de oproepen en MB gefactureerd volgens het toepasselijke tariefplan.De ongebruikte minuten en MB worden niet overgedragen naar de volgende maand.
      Als het krediet van uw abonnement opgebruikt is, worden de oproepen en MB gefactureerd volgens het toepasselijke tariefplan. De ongebruikte minuten en MB worden niet overgedragen naar de volgende maand.

      iPhone is een merk van Apple Inc. Prijs excl. btw, inclusief Auvibel en Recupel (€ 0,05).
      *. Aanbod geldig van t.e.m. 30/06/2014 zolang de voorraad strekt. U betaalt een verminderde prijs voor de uit de Proximus Collection (korting vermeld in de tabel hierboven) indien u tegelijk intekent op een nieuw contract van months for. Dit aanbod kan niet worden gecumuleerd met andere promoties op de bovenvermelde toestellen of tariefplannen. Zowel het toestel als het tariefplan zijn apart verkrijgbaar tegen de standaardprijzen. Prijzen en voorwaarden geldig in België.
      Algemene voorwaarden
      1. Aanbevolen prijs exclusief BTW,Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage € 0,05 inbegrepen.
      2. Prijs exclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.