Kies de kleur :


 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Beveiligde betaling

Functies

Algemeen


Dual sim

 


IP Certification

 


Standby-tijd (u)

 


Autonomie (gesprekstijd) (u)

 


Standby-tijd 3G (u)

 


Autonomie (gesprekstijd) 3G (u)

 


Standby-tijd 4G (u)

 


Autonomie (gesprekstijd) 4G (u)

 


Handenvrij

 


2G frequenties (Mhz)

 


3G frequenties (Mhz)

 


4G frequency bands (Mhz)

 


Afmetingen (mm)

 


Schermgrootte (inch)

 


Touchscreen

 


Gewicht (g)

 


Scherm (kleuren/pixels)

 


Trilfunctie

 


SAR-waarde & Klasse

Denk aan uw gezondheid - gebruik uw mobiele telefoon met mate, bel met een oortje en kies voor een toestel met een lagere SAT-waarde (SAR-waarde).

 • A: voor de SAR-waarde kleiner dan 0,4 Watt/kg
 • B: voor de SAR-waarde gelijk aan of groter dan 0,4 Watt/kg, maar kleiner dan 0,8 Watt/kg
 • C: voor de SAR-waarde gelijk aan of groter dan 0,8 Watt/kg, maar kleiner dan 1,2 Watt/kg
 • D: voor de SAR-waarde gelijk aan of groter dan 1,2 Watt/kg, maar kleiner dan 1,6 Watt/kg
 • E: voor de SAR-waarde gelijk of groter dan 1,6 Watt/kg, maar kleiner dan of gelijk aan 2 Watt/kg.

 


Batterij

 

Surfen

Besturingssysteem

 


Application Store

 


3G

 


4G

 


HSDPA (Mbps)

 


HSUPA (Mbps)

 


Processor

 


GPS

 

Inbegrepen

Hoofdtelefoon

 


Standaardlader

 


USB-kabel

 


Geheugenkaart

 

Multimedia

Mms

 


E-mail

 


MP3-speler

 


FM-Radio

 


Luidsprekers

 


3,5 mm audioverbinding

 


Camera

 


Zoom

 


Optical image stabilisation

 


Optical zoom

 


Autofocus

 


Video resolution

 


Front camera video resolution

 


Tweede camera

 


Second camera picture size

 


Intern geheugen

 


Geheugenkaartslot

 


Bluetooth

 


Wifi

 


NFC (Near Field Communication)

 


USB

 


Volledig toetsenbord

 


Flash/LED

 


Tethering

 


Infrarood

 

Vergelijkbare toestellen


Meer toestellen

     Voorwaarden

     Promoties/Voorwaarden van het web voordeel
     5. Prijs exclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Webdeal, exclusief aanbod enkel geldig via Proximus e-shop, van 1 tot en met 31 Juli 2011, zolang de voorraad strekt.
     3. Prijs exclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Webdeal, exclusief aanbod enkel geldig via Proximus e-shop, zolang de voorraad strekt.
     Voorwaarden van de aanbieding smartphone + abonnement
     7. Aanbieding geldig van 17/8/2015 t.e.m. 30/9/2015. Bij elke nieuwe inschrijving op een contract van 24 maanden voor een Bizz Smart (Team) XL 20, 25, 40, 60, 75 of 100 (en gsm)-abonnement ontvangt u een Lumia 830 voor € 40,50 i.p.v. € 206,60.
     Bij intekening op een contract van 24 maanden voor een nieuw Bizz Smart (Team) XL 25 (en gsm)–abonnement ontvangt u een iPhone 5S 16GB voor € 81,82 i.p.v. € 495,86.
     Bij intekening op een contract van 24 maanden voor een nieuw Bizz Smart XL 40, 60, 75 of 100 (en gsm)–abonnement ontvangt u een iPhone 6 16GB of een Samsung Galaxy S6 64 GB voor € 81,82 i.p.v. € 578,50.
     Bij intekening op een contract van 24 maanden voor een nieuw Bizz Smart XL 60, 75 of 100 (en gsm)–abonnement ontvangt u een iPhone 6 64GB of een Samsung Galaxy S6 edge 64 GB voor €123,14 i.p.v. € 661,15.
     Bestaande klanten kunnen een aanvraag indienen om te genieten van de aanbieding met deze toestellen:

     iPhone 5s 16GB Space Gray
     iPhone 6 16GB Space Gray
     iPhone 6 64GB Space Gray
     iPhone 6 128GB Space Gray
     Samsung Galaxy S6 64GB

     De aanbieding iPhone 6 128GB Space Gray met Bizz Smart XL 75 (en gsm) en Bizz Smart XL 100 (en gsm) zijn niet compatibel met een Bizz Pack.
     Voor nieuwe klanten:aanbieding beperkt tot de eerste 2450 zakelijke klanten. De gecombineerde aanbieding met andere modellen van iPhone zijn enkel beschikbaar op internet en beperkt tot de eerste 500 klanten. Deze exclusieve webaanbieding is niet compatibel met een Bizz Pack. Wanneer de voorraad op is, wordt hij niet aangevuld. Enkel betalingen met bankkaart zijn toegestaan. Leveringstermijn van maximaal dertig dagen tussen de activeringsdatum van het abonnement en de ontvangst van de smartphone. Prijzen excl. btw, inclusief Auvibel en Recupel (€ 0,05).
     Maximum 3 smartphones per klant. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere Proximus-promoties, behalve met de Office&Go-promotie Als u een gsm-abonnement combineert in een Bizz Pack, geniet u niet van de maandelijkse korting op dat gsm-abonnement.
     Opzegging van het contract vóór de vervaldatum geeft aanleiding tot de betaling van een verbrekingsvergoeding, waarvan het bedrag afhangt van de ontvangen korting en de resterende periode tot de normale vervaldatum van uw gsm-contract.
     Bellen en sms’en naar alle vaste en mobiele netwerken in België, met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde.
     Onbeperkt bellen en sms’en: onbeperkt gebruik enkel voor persoonlijk gebruik overeenkomstig de algemene voorwaarden.
     Bizz Smart XL 75 (en gsm) en Bizz Smart XL 100 (en gsm): de minuten zijn niet geldig naar satellietnetwerken of speciale nummers (voting, 0900, enz.). Uitgaande oproepen in Europa naar een lokaal nummer, naar België of naar Europa worden gefactureerd per seconde vanaf de 31e seconde en inkomende oproepen in Europa worden gefactureerd per seconde. Alle andere oproepen worden gefactureerd vanaf de 61e seconde. De ongebruikte minuten worden niet overgedragen naar de volgende maand. Tarief als de inbegrepen min. in EU zijn opgebruikt: € 0,19/min. voor uitgaande oproepen en € 0,05 voor inkomende oproepen. Onbeperkt sms’en in de EU naar de andere landen van de EU, uitgezonderd vanuit België. Het inbegrepen surfvolume van 11GB is enkel geldig in België. Het verbruik binnen en buiten de bundel wordt gefactureerd per schijf van 1 KB. Binnen de bundel wordt het surfvolume van 250 MB/1GB gedebiteerd per schijf van 100 KB. De ongebruikte MB worden niet overgedragen naar de volgende maand. Tarief als de 250 MB/1GB zijn opgebruikt: € 0,20/MB in de landen van de EU.
     Als het krediet van uw abonnement opgebruikt is, worden de oproepen en MB gefactureerd volgens het toepasselijke tariefplan.De ongebruikte minuten en MB worden niet overgedragen naar de volgende maand. Prijs excl. btw, inclusief Auvibel en Recupel (€ 0,05).

     Apple en iPhone zijn gedeponeerde merken van Apple Inc.
     *. Aanbod geldig van t.e.m. 30/06/2014 zolang de voorraad strekt. U betaalt een verminderde prijs voor de uit de Proximus Collection (korting vermeld in de tabel hierboven) indien u tegelijk intekent op een nieuw contract van months for. Dit aanbod kan niet worden gecumuleerd met andere promoties op de bovenvermelde toestellen of tariefplannen. Zowel het toestel als het tariefplan zijn apart verkrijgbaar tegen de standaardprijzen. Prijzen en voorwaarden geldig in België.
     Algemene voorwaarden
     1. Aanbevolen prijs exclusief BTW,Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage € 0,05 inbegrepen.
     2. Prijs exclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.