Kies de kleur :


 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Beveiligde betaling

Functies

Algemeen


Dual sim

 


IP Certification

 


Standby-tijd (u)

 


Autonomie (gesprekstijd) (u)

 


Standby-tijd 3G (u)

 


Autonomie (gesprekstijd) 3G (u)

 


Standby-tijd 4G (u)

 


Autonomie (gesprekstijd) 4G (u)

 


Handenvrij

 


2G frequenties (Mhz)

 


3G frequenties (Mhz)

 


4G frequency bands (Mhz)

 


Afmetingen (mm)

 


Schermgrootte (inch)

 


Touchscreen

 


Gewicht (g)

 


Scherm (kleuren/pixels)

 


Trilfunctie

 


SAR-waarde & Klasse

Denk aan uw gezondheid - gebruik uw mobiele telefoon met mate, bel met een oortje en kies voor een toestel met een lagere SAT-waarde (SAR-waarde).

 • A: voor de SAR-waarde kleiner dan 0,4 Watt/kg
 • B: voor de SAR-waarde gelijk aan of groter dan 0,4 Watt/kg, maar kleiner dan 0,8 Watt/kg
 • C: voor de SAR-waarde gelijk aan of groter dan 0,8 Watt/kg, maar kleiner dan 1,2 Watt/kg
 • D: voor de SAR-waarde gelijk aan of groter dan 1,2 Watt/kg, maar kleiner dan 1,6 Watt/kg
 • E: voor de SAR-waarde gelijk of groter dan 1,6 Watt/kg, maar kleiner dan of gelijk aan 2 Watt/kg.

 


Batterij

 

Surfen

Besturingssysteem

 


Application Store

 


3G

 


4G

 


HSDPA (Mbps)

 


HSUPA (Mbps)

 


Processor

 


GPS

 

Inbegrepen

Hoofdtelefoon

 


Standaardlader

 


USB-kabel

 


Geheugenkaart

 

Multimedia

Mms

 


E-mail

 


MP3-speler

 


FM-Radio

 


Luidsprekers

 


3,5 mm audioverbinding

 


Camera

 


Zoom

 


Optical image stabilisation

 


Optical zoom

 


Autofocus

 


Video resolution

 


Front camera video resolution

 


Tweede camera

 


Second camera picture size

 


Intern geheugen

 


Geheugenkaartslot

 


Bluetooth

 


Wifi

 


NFC (Near Field Communication)

 


USB

 


Volledig toetsenbord

 


Flash/LED

 


Tethering

 


Infrarood

 

Vergelijkbare toestellen


Meer toestellen

     Voorwaarden

     Promoties/Voorwaarden van het web voordeel
     5. Prijs BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Webdeal, exclusief aanbod enkel geldig via Proximus e-shop, van 1 tot en met 31 Juli 2011, zolang de voorraad strekt.
     3. Prijs inclusief BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Webdeal, exclusief aanbod enkel geldig via Proximus e-shop, zolang de voorraad strekt.
     Voorwaarden van de aanbieding smartphone + abonnement
     7. strong>Aanbod met iPhone 5s, iPhone 6 16/64GB en Lumia 830
     Aanbod geldig van 17 /08/2015 tot en met 30/09/2015 voor elke nieuwe klant die intekent op een contract van 24 maanden op Smart: Lumia 830 voor €49 (i.p.v €249,99) met Smart 20, iPhone 5s 16 GB voor € 99 (i.p.v. € 599,99) met Smart 30, iPhone 6 16 GB voor € 99 (i.p.v. € 699,99) met Smart 45 en 65 en iPhone 6 64 GB voor € 149 (i.p.v. € 799,99) met Smart 65. Bestaande klanten kunnen een aanvraag indienen om te genieten van het aanbod met deze toestellen:
     Lumia 830
     iPhone 5s 16GB Space Gray
     iPhone 6 16GB Silver
     iPhone 6 64GB Space Gray

     Smart+ 90 en Smart+ 45 met iPhone 6 16GB zijn niet compatibel met een Pack.
     Voor nieuwe klanten:aanbod beperkt tot de eerste 18 500 klanten (3 000 voor de Lumia 830, 7000 voor de iPhone 5s, 7000 voor de iPhone 6 16 GB en 1500 voor de iPhone 6 64 GB). Wanneer de voorraad op is, wordt hij niet aangevuld. Maximaal één smartphone per klant. Enkel betalingen met bankkaart zijn toegestaan. Aanbod niet cumuleerbaar met andere lopende promoties. Als u een gsm-abonnement combineert in een Pack geniet u geen maandelijkse korting op dit abonnement. Leveringstermijn van maximaal dertig dagen tussen de activeringsdatum van het abonnement en de ontvangst van de smartphone.

     iPhone is een gedeponeerd handelsmerk van Apple Computer Inc.

     Web aanbod met iPhone 6 128GB en iPhone 6 Plus
     Aanbod geldig van 17 /08/2015 tot en met 30/09/2015 voor elke nieuwe klant die intekent op een contract van 24 maanden op Smart. Bestaande klanten kunnen een aanvraag indienen om te genieten van het aanbod met deze toestellen:
     iPhone 6 128GB Space Gray

     Aanbieding enkel geldig op internet, beperkt tot de eerste 500 klanten en niet compatibel met een Pack en met het Proximus Affinity Program.
     Opzegging van het contract vóór de vervaldatum geeft aanleiding tot de betaling van een verbrekingsvergoeding, waarvan het bedrag afhangt van de ontvangen korting en de resterende periode tot de normale vervaldatum van uw gsm-contract.

     iPhone is een merk van Apple Inc.

     Voorwaarden in verband met de mobiele tariefplannen
     Alle prijzen zijn inclusief btw.
     Bellen en sms'en naar alle vaste en mobiele netwerken in België, behalve naar speciale nummers (voting, 0900, enz.). Oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61ste seconde.Onbeperkt bellen en sms’en: onbeperkt gebruik enkel voor persoonlijk gebruik overeenkomstig de algemene voorwaarden.
     Het inbegrepen surfvolume is alleen geldig in België. Het verbruik binnen en buiten het abonnement wordt gefactureerd per schijf van 1 KB.
     Zodra het krediet van uw bundel is opgebruikt, worden de oproepen en sms'en aangerekend overeenkomstig het toepasselijke tariefplan. De niet-gebruikte belminuten en sms'en worden niet overgedragen naar de volgende maand.
     Genieten van het Proximus 4G-netwerk doet u met een compatibel toestel.4G is beschikbaar in een heel aantal Belgische steden (raadpleeg de kaart met netwerkbereik op www.proximus.be/4G.Alle klanten genieten van een snelheid tot 25 Mbps.Klanten met een tariefplan Proximus Smart+ 45, 55, 65, 75 of 90 genieten van een ultrasnelle verbinding tot 129 Mbps.
     Proximus Smart+ 90: de minuten zijn niet geldig naar satellietnetwerken of speciale nummers (voting, 0900, enz.). Uitgaande oproepen in Europa naar een lokaal nummer, naar België of naar Europa worden gefactureerd per seconde vanaf de 31e seconde en inkomende oproepen in Europa worden gefactureerd per seconde. Alle andere oproepen worden gefactureerd vanaf de 61e seconde. De ongebruikte minuten worden niet overgedragen naar de volgende maand. Tarief als de 250 min. In EU zijn opgebruikt: € 0,23/min. voor uitgaande oproepen en € 0,06 voor inkomende oproepen. Onbeperkt sms’en in de EU naar de andere landen van de EU, uitgezonderd vanuit België. Het inbegrepen surfvolume van 11 GB is enkel geldig in België. Het verbruik binnen en buiten de bundel wordt gefactureerd per schijf van 1 KB. Binnen de bundel wordt het surfvolume van 250 MB gedebiteerd per schijf van 100 KB. De ongebruikte MB worden niet overgedragen naar de volgende maand. Tarief als de 250 MB zijn opgebruikt: € 0,24/MB in de landen van de EU. Proximus Smart+90 is niet compatibel met de volgende roamingopties: Proximus International Call, Vodafone Preferred, Bordering Countries, Vodafone Eurocall, Bizz Mobile Europe, Bizz Mobile Europe +.
     *. Aanbod geldig van t.e.m. 30/06/2014 zolang de voorraad strekt. U betaalt een verminderde prijs voor de uit de Proximus Collection (korting vermeld in de tabel hierboven) indien u tegelijk intekent op een nieuw contract van months for. Dit aanbod kan niet worden gecumuleerd met andere promoties op de bovenvermelde toestellen of tariefplannen. Zowel het toestel als het tariefplan zijn apart verkrijgbaar tegen de standaardprijzen. Prijzen en voorwaarden geldig in België.
     Algemene voorwaarden
     1. Aanbevolen prijs BTW, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen.
     2. Prijs BTW inbegrepen, Auvibelbijdrage en Recupelbijdrage van € 0,05 inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.